Βρετανία: Eβαλε διαφήμιση ενόψει Αγ.Βαλεντίνου και δέχθηκε 2.300 αιτήσεις για ραντεβού

Βρήκε υποψήφιο ταίρι, αφού ξόδεψε περισσότερα από 400 ευρώ.
.
.
datingmark.co.uk

Ενας άνδρας στη Βρετανία κατάφερε να εξασφαλίσει ραντεβού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού ξόδεψε περισσότερα από 400 ευρώ για να βάλει την φωτογραφία του σε διαφημιστική πινακίδα.

Ο Μαρκ Ρόουφ βαρέθηκε να αναζητάει ταίρι μέσω εφαρμογών γνωριμιών και να βλέπει φίλους του να παντρεύονται και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα.

Ο 30χρονος αγόρασε ένα διαφημιστικό χώρο το Μάντσεστερ, προβάλλοντας την ιστοσελίδα datingmark.co.uk την οποία δημιούργησε για αυτόν ακριβώς το σκοπό - και από τότε έχει δεχθεί πάνω από 2.000 αιτήσεις από ενδιαφερόμενες.

Ανακοινώνοντας τα νέα στο Twitter, είπε: «Είναι περίεργο να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή στο διαδίκτυο, αλλά από τη στιγμή που οι άνθρωποι συνεχίζουν να με ρωτάνε, έχω κανονίσει ραντεβού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Εχοντας δεχθεί 2.363 αιτήματα, σταμάτησε τη λειτουργεί την εφαρμογή.

datingmark.co.uk

Οπως ανέφερε στον στον ιστότοπό του: «Είχα πάνω από 2.000 άτομα από όλο τον κόσμο που ήθελαν να βγουν μαζί μου. Ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ μια τόσο απίστευτη ανταοπόκριση - ευχαριστώ! Δεν το έκανα για να δω πόσα άτομα θα υπέβαλαν αίτηση, έτσι αποφάσισα να κλείσω την εφαρμογή επειδή είμαι αισιόδοξος ότι το κατάλληλο άτομο για εμένα βρίσκεται μεταξύ αυτών που ήδη έχουν υποβάλλει αίτηση.

Αν, λοιπόν, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα περίμενε του Αγίου Βαλεντίνου, τουλάχιστον θα έχει αρκετές εναλλακτικές επιλογές...

(με πληροφορίες από Skynews)