Κατήγγειλε την American Airlines γιατί δεν τιμώρησε επιβάτη που έσπρωχνε το κάθισμά της

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter και συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια.
Thanakorn Phanthura / EyeEm via Getty Images

Την αεροπορική εταιρεία American Airlines κατηγορεί μια γυναίκα που ταξίδεψε πρόσφατα με αεροσκάφος της επειδή όπως επισημαίνει, δεν τιμώρησε όπως έπρεπε έναν επιβάτη της πτήσης, που χτυπούσε συνέχεια το κάθισμά της.

Το βίντεο του περιστατικού, αναρτήθηκε στο Twitter και συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια, αφού οι περισσότεροι ταξιδιώτες έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο σε κάποια εκδρομή τους.

Η Γουέντι Γουίλιαμς δήλωσε πως στις 31 Ιανουαρίου πέταξε από την Νέα Ορλεάνη στη βόρεια Καρολίνα. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, όταν αρχικά ξάπλωσε λίγο το κάθισμά της, ο άνδρας που καθόταν πίσω από αυτήν ζήτησε να περιμένει λίγο μέχρι να τελειώσει το φαγητό.

Εκείνη σεβάστηκε το αίτημά του και μόλις εκείνος τελείωσε, ξάπλωσε το κάθισμά της.

Όπως όμως αναφέρει η βρετανική έκδοση της HuffPost, εκείνος άρχισε να της χτυπά την θέση χωρίς λόγο.

Η Γουίλιαμς επίσης δήλωσε πως η μόνη «επίπληξη» της αεροσυνοδού στον άνδρα ήταν να του προσφέρει δωρεάν ένα κοκτέιλ.

Τόνισε επίσης πως η αεροσυνοδός εκνευρίστηκε πολύ όταν είδε πως κάποιοι από τους επιβάτες είχαν μαγνητοσκοπήσει το βίντεο.

Η γυναίκα σχολίασε επίσης πως μετά το περιστατικό επικοινώνησε με την εταιρεία, ενώ οι υπεύθυνοι είπαν πως λυπούνται για ό,τι συνέβη, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν μπορούν να αναλάβουν καμία ευθύνη για τον τρόπο που οι αεροσυνοδοί χειρίστηκαν την κατάσταση.

Σε άλλο tweet η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι μια εβδομάδα μετά το συμβάν, υπέφερε από τρομερούς πονοκεφάλους ενώ έπρεπε να επισκεφτεί και γιατρό.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα