Βγήκε από το νοσοκομείο με ευθύνη του και πέθανε γνωστός αντιεμβολιαστής kick boxer

O Φρεντερίκ Σινίστρα που έχει αναδειχτεί τρείς φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
O Φρεντ Σινίστρα
O Φρεντ Σινίστρα
Instagram

Ο Kick boxer, Φρεντερίκ Σινίστρα που έχει αναδειχτεί τρείς φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πέθανε στο σπίτι του, στο Βέλγιο από επιπλοκές του κορονοϊού.

Ο Σινίστρα που ήταν 41 ετών, ήταν γνωστός για τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις του, αλλά νόσησε βαριά. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, ανεβάζοντας μάλιστα και δημοσιεύσεις στα social media.

Στις 13 Δεκεμβρίου και παρά την αντίθετη άποψη των γιατρών και τις συστάσεις τους, υπέγραψε και πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη.
Το κακό είναι ότι λίγες ημέρες μετά έχασε τη ζωή του, αφήνοντας πίσω του, δύο παιδιά και τη σύζυγό του.

Σε δηλώσεις και αναρτήσεις που είχε κάνει ο Σινίστρα, χαρακτήριζε τον κορονοϊό ως «ένα μικρό και ακίνδυνο ιό». Πριν λίγο καιρό μάλιστα τόνισε ότι ήταν αηδιασμένος που ένας προγραμματισμένος αγώνας του είχε ακυρωθεί λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Όταν αρρώστησε και παρά τα βαριά συμπτώματα που είχε δήλωσε απόλυτα σίγουρος ότι θα καταφέρει να νικήσει: «Ένας πολεμιστής δεν παραιτείται ποτέ, θα επιστρέψω σίγουρα πιο δυνατός» είχε πει. Η σύζυγός του έκανε γνωστό τον θάνατό του στους θαυμαστές του.