Το Wine Education Week γιορτάζει και μας καλεί σε ανοιχτά σεμινάρια

Είναι η μεγαλύτερη καμπάνια για τους οινόφιλους στον κόσμο και ανοίγει τις «πύλες» της στο Παλαιό Φάληρο

Το Wine Education Week καλωσορίζει τους οινόφιλους σε μια μεγάλη γιορτή με αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας του WSET (Wine and Spirits Education Trust), αλλά και τα 15 χρόνια του ελληνικού παραρτήματος.

Τα σεμινάρια θα λαμβάνουν χώρα από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του W.S.P.C στο Παλαιό Φάληρο. Είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τις βασικές αρχές γευσιγνωσίας, τον συνδυασμό κρασιού- φαγητού, τη σωστή επιλογή ετικέτας, την επίδραση του βαρελιού στο κρασί και τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης.

Το μοναδικό πράγμα που καλούνται να «φέρουν» μαζί τους οι συμμετέχοντες είναι το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός τους να ανακαλύψουν την αξία της οινικής εκπαίδευσης, μέσα από μια διαδικασία που συνδυάζει την επιμόρφωση με τη διασκέδαση.

Το Wine Education Week θα πραγματοποιήσει από τις 9 Σεπτεμβρίου και για μια περίπου εβδομάδα περισσότερες από 450 εκδηλώσεις σε 45 χώρες ανά τον κόσμο , όπου δραστηριοποιείται το WSET.

Το W.S.P.C, το ελληνικό παράρτημα του κορυφαίου οργανισμού οινικής εκπαίδευσης στον κόσμο, θα προσφέρει στο κοινό 8 ανοικτά σεμινάρια (workshops) από καταξιωμένους εισηγητές μέσα σε 4 ημέρες.

Τα σεμινάρια είναι στα ελληνικά, με εξαίρεση την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, που θα γίνουν στα αγγλικά.

Όλες οι εκδηλώσεις του Wine Education Week θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του W.S.P.C, Γλαύκου 11, Παλαιό Φάληρο.

Η πλήρης ατζέντα εκδηλώσεων και ο τρόπος κράτησης θέσεων είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: