Ξεκίνησαν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό τα νέα Aero Highspeed

Αναβαθμισμένες μετακινήσεις με επένδυση της Attica Group ύψους 21 εκατ. ευρώ
Ο στόλος των Aero Highspeeds
Ο στόλος των Aero Highspeeds
ATTICA GROUP

Από χθες, Δευτέρα 8 Αυγούστου, ξεκίνησαν δρομολόγια στις γραμμές του Αργοσαρωνικού, καλύπτοντας με συνδέσεις τον Πειραιά με την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο, την Ύδρα, τις Σπέτσες, την Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι με έως 17 καθημερινά δρομολόγια, τα νέα Aero Highspeed.

Τα εν λόγω πλοία νέα τεχνολογία, αντικαθιστούν παλαιότερης τεχνολογίας πλοία του ομίλου της Attica, η οποία επένδυσε 21 εκατ. ευρώ, αγοράζοντάς τα με ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό.

Έναρξη δρομολογίων για τα Aelio Highspeeds
Έναρξη δρομολογίων για τα Aelio Highspeeds
ATTICA GROUP

Τα νέα, τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονης αισθητικής πλοία έχουν σχεδιαστεί με καινοτόμα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν πλήρως τις προσφερόμενες υπηρεσίες, παρέχοντας στους πάνω από 3 εκατομμύρια επιβάτες που διακινούνται ετησίως στις γραμμές του Αργοσαρωνικού, μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία.

Τα πλοία έχουν μέγιστη ταχύτητα 32,2 κόμβων με πλήρες φορτίο, ολικό μήκος 36 μέτρα, πλάτος 9,7 μέτρα και μεταφορική ικανότητα 150 επιβατών. Η εσωτερική διαρρύθμιση και γενικότερα ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους στοχεύει στο να προσφέρουν στον επιβάτη υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως άνετο ταξίδι ακόμη και σε συνθήκες υψηλού κυματισμού, ευρύχωρους χώρους ενδιαίτησης επιβατών, χώρο για τη μεταφορά ποδηλάτων, υψηλών προδιαγραφών χώρο για μεταφορά κατοικίδιων.