ploio

Στα χέρια των αρχών του "μαύρο κουτί" του πλοίου που προσέκρουσε την γέφυρα προκαλώντας την κατάρρευσή της. Το τεράστιο κόστος ανοικοδόμησης και οι συνέπειες για την οικονομία.
Εκτιμήσεις για τον επηρεασμό των εφοδιαστικών αλυσίδων.
Δεν υπάρχουν ενδείξεις πως έγινε σκόπιμα. «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ήρωες. Έσωσαν ζωές την περασμένη νύχτα», είπε ο κυβερνήτης του Μέριλαντ.
Σε ανάρτησή του στο X πριν από λίγα λεπτά, ο διάσημος Ισπανοαμερικανός σεφ José Andrés δήλωσε ότι ήδη έχουν παραδοθεί δύο κιβώτια κι ακολουθούν πολλά ακόμα.
Αναμένεται να φτάσει σε δύο με τρεις στις ακτές του παλαιστινιακού θύλακα όπου το 1/3 των αμάχων είναι στα όρια του λιμού και οι χερσαίες παραδόσεις έχουν διακοπεί στον βορρά.
Θα ρυμουλκήσει φορτηγίδα με 200 τόνους τροφίμων. Οι χερσαίες παραδόσεις στην βόρεια Γάζα έχουν σταματήσει.Μήνυμα Μπάιντεν για το Ραμαζάνι με αναφορά στα "βάσανα των Παλαιστινίων".
Τρεις νεκροί ο απολογισμός της επίθεσης στο υπό ελληνική διαχείριση «True Confidence», που είναι πλοίο μεταφοράς κοντέινερ.
Πρόκειται για την πρώτη επίθεση των ανταρτών της Υεμένης με ανθρώπινες απώλειες. Η μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων μέσω Ερυθράς Θάλασσας έχει μειωθεί κατά 30% λόγω των επιθέσεων.