Ξυλοδαρμός νοσηλευτή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Ξυλοδαρμός νοσηλευτή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Eurokinissi

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε νοσηλευτής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κατά την ώρα της βάρδιας του στα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκομείου το βράδυ του Σαββάτου

Όπως δήλωσε στο Thestival.gr, o γ.γ. του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Λάζαρος Λαζούλας, όλα έγιναν περίπου στις 12:00 το βράδυ, όταν 10 άτομα αλβανικής καταγωγής, μετέφεραν ομοεθνή τους στα Επείγοντα.

Τότε ο νοσηλευτής ζήτησε από τους συνοδούς να απομακρυνθούν από το χώρο του ιατρείου, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο των γιατρών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο εργαζόμενος, τα άτομα άρχισαν να μιλούν μεταξύ τους αλβανικά και στη συνέχεια, όταν ο νοσηλευτής γύρισε την πλάτη του προκειμένου να εξετάσει άλλον ασθενή που βρισκόταν σε φορείo, ένας εξ αυτών τον χτύπησε με γροθιά στον αυχένα.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, χωρίς όμως να καταφέρει να συλλάβει τον δράστη της επίθεσης που είχε ήδη τραπεί σε φυγή.

Ο νοσηλευτής νοσηλεύτηκε και πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως είπε στο Thestival.gr ο κ. Λαζούλας, δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό καθώς τέτοια επεισόδια σημειώνονται συχνά και τις περισσότερες φορές αποσιωπούνται.

Δημοφιλή