ΔΙΕΘΝΕΣ
23/05/2019 19:37 EEST

Γαλλία: Ψάχνει απεγνωσμένα τη φωτογραφική μηχανή της - Είναι γεμάτη με γυμνόστηθες selfie

Φωτογραφιζόταν ημίγυμνη για καλό σκοπό αλλά έχασε όλα τα αρχεία.

Facebook

Μια Γαλλίδα blogger απευθύνει έκκληση προς τους Βρετανούς  να την βοηθήσουν να βρει την χαμένη της φωτογραφική μηχανή. Σημαντική λεπτομέρεια: είναι γεμάτη με ημίγυμνες φωτογραφίες της.

Η όμορφη νεαρή ψάχνει μια LUMIX GX80, την οποία ξέχασε σε πρατήριο καυσίμων, κοντά στο Σλίγκατσαν, στο νησί Σκάι της Σκωτίας.

Η Λίλυ Μίκα, που εργάζεται ως ανεξάρτητη συντάκτρια διατηρώντας το δικό της blog, είχε σταματήσει την περασμένη Πέμπτη στο συγκεκριμένο σημείο για να θαυμάσει το εκπληκτικό τοπίο, αλλά ξέχασε να πάρει την φωτογραφική της μηχανή όταν έφυγε.

Facebook

Σε πολλές από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει, όμως, σε φημισμένα για την ομορφία τους σημεία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Ταϊλάνδης και εσχάτως της Σκωτίας, ήταν γυμνόστηθη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον καρκίνο του μαστού.

Τώρα αναζητά απεγνωσμένα το πολύτιμο αρχείο της: «Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη από την καλοσύνη των Σκωτσέζων που είμαι βέβαιη ότι οι άνθρωποι που βρήκαν την φωτογραφική μηχανή μου είναι πρόθυμοι να μου τη δώσουν πίσω ... αλλά δεν έχουν κανένα τρόπο να με βρουν» αναφέρει η ίδια.

Και προσθέτει: «Οι εικόνες που περιέχει είναι πολύ σημαντικές για μένα. Ταξιδεύω στον κόσμο ασταμάτητα από τον Νοέμβριο του 2017 και από τότε απασχολούμαι με το πρότζεκτ που ονομάζεται Lily. Ο στόχος μου είναι να δημοσιεύσω ένα βιβλίο με αυτές τις εικόνες για να δώσω δύναμη στις γυναίκες, να τις ενθαρρύνω να γίνουν πιο ελεύθερες και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση ώστε να κάνουν ό, τι θέλουν. Θέλω επίσης να ευαισθητοποιηθώ για τον καρκίνο του μαστού. Η γιαγιά μου πάλεψε για να τον καταπολεμήσει, γι ’αυτό και επέλεξα να βγάζω τόπλες φωτογραφίες».

 Πηγή: The Sun