Γυάλισμα με υπογραφή: Η Reese Witherspoon καθαρίζει μόνη της το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν υπάρχει συνεργείο καθαρισμού που να αναλαμβάνει την καθαριότητα και συντήρηση των αστεριών στο Hollywood Walk of Fame και πιο συγκεκριμένα-όπως φαίνεται-της Reese Witherspoon.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πολύ αγαπημένη σταρ στην Αμερική, κατέγραψε τη βόλτα της στη διάσημη λεωφόρο και το αστέρι της σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που τράβηξε και δημοσίευσε στο Instagram.

«Σήμερα θα αργήσω λίγο στη δουλειά, αλλά είναι για σημαντικό λόγο», λέει η Witherspoon στο Instagram, χρησιμοποιώντας φίλτρο με αυτιά και μύτη ζώου. «Έμαθα ότι η φίλη μου είναι πολύ κοντά, γι’αυτό θέλω να πάω να τη συναντήσω πολύ γρήγορα και θέλω κι εσείς να τη γνωρίσετε».

Όταν η ηθοποιός βρήκε το αστέρι της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της και γονάτισε για να γυαλίσει το πεζοδρόμιο. «Είναι τόσο συναρπαστικό, δείτε την», λέει στο βίντεο.

«Τώρα δείχνεις ωραία. Και μην αφήνεις τον κόσμο να σε πατάει», αστειεύτηκε η ηθοποιός, αναφερόμενη στο αστέρι της.

Η Witherspoon κέρδισε το τιμητικό αστέρι το 2010, ενώ μαζί της βρίσκονταν τα δυο παιδιά της Ava και Deacon. Αργότερα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο Instagram με τη στιγμή που γονατίζει στο αστέρι, αφήνοντας ένα σχόλιο από κάτω που έγραφε «Όταν συναντάς μια φίλη σου στο δρόμο».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.