ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/02/2021 17:27 EET

Για σεξουαλική παρενόχληση καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο τρεις ηθοποιοί

Με ανάρτηση στα social media.

Panorama Press

Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση. 

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Λουκία Μιχαλά», αναφέρουν στο κείμενο που συνυπογράφουν. 

Γιώργος Καπουτζίδης: Ήρθες σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη

Κάτω από την ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη και μεταξύ των συναδέλφων της οι δηλώνουν ότι στηρίζουν την κίνηση των τριών ηθοποιών, ξεχωρίζει η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη, συμπρωταγωνιστή της Λάμπρη στη σειρά «Παρά Πέντε».

Ο οποίος γράφει: «Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κοσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό!».