ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/01/2021 11:35 EET

«Ομερτά» στην κινεζική παροικία για τη δολοφονία της 38χρονης

Βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα.

Eurokinissi

Τα κλειστά στόματα των Κινέζων, που γνώριζαν την 38χρονη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, και η απροθυμία τους να βοηθήσουν στις έρευνες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Ο πιο στενός κύκλος του θύματος στην Αθήνα, οι συγκάτοικοί της, έδωσαν ελάχιστες πληροφορίες για τα επαγγελματικά της, τις συνήθειές της, ακόμα και για τις τελευταίες κινήσεις της, λιγο πριν από την εξαφάνισης της.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι στην 38χρονη άρεσαν τα τυχερά παιχνίδια και για αυτό συχνά επισκεπτόταν τα καζίνο της Πάρνηθας και του Λουτρακίου. Δεν έπαιζε ποτέ, όμως, υπέρογκα ποσά και έτσι για τους ερευνητές της Ασφαλείας η ενασχόλησή της με τον τζόγο δεν αποτελεί απαραίτητα κίνητρο για τη δολοφονία της.

Θεωρούν απίθανο το θύμα να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Κίνα στη χώρα μας, ενώ γενικότερα δεν έχει προκύψει η εμπλοκή της σε κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Μέχρι αυτήν την ώρα θεωρούν ότι το κίνητρο τής δολοφονίας της 38χρονης ήταν προσωπικό, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το αποσαφηνίσουν.