Γιατί απουσίαζε η Μέγκαν Μαρκλ από τα BAFTA

Και η ευγνωμοσύνη πολλών για αυτό...
Entertainment Tonight

Τα 72α βρετανικά βραβεία κινηματογράφου και τηλεόρασης BAFTA πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο Λονδίνο στο Royal Albert Hall και ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα Κέιτ παρευρέθηκαν, ο πρίγκιπας Χάρι και η εγκυμονούσα Μέγκαν απουσίαζαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Express.co.uk το παλάτι του Κένσιγκτον επιβεβαίωσε την παρουσία του Γουίλιαμ και της Κέιτ με ποστ στο επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο twitter και δεν έκανε καμία αναφορά στο άλλο πριγκιπικό ζευγάρι.

Γιατί όμως απουσίαζαν ο δούκας και η δούκισα του Σάσεξ;

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε στην Express ότι το ζευγάρι δεν έχει καμία σχέση με τα βραβεία του κινηματογράφου σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ. Ο δούκας του Κέιμπριτζ διαδέχτηκε τον λόρδο Άτενβρα ως τον πέμπτο πρόεδρο των BAFTA το 2010, οπότε η παρουσία του ήταν απαραίτητη.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνάντησαν τους εκπροσώπους της BAFTA και παρακολούθησαν την τελετή. Επιπλέον, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ παρουσίασε το βραβείο της Κοινότητας.

Η απουσία της Μέγκαν και του Χάρι δεν προκάλεσε πάντως ιδιαίτερη αίσθηση ενώ πολλοί εξέφρασαν την χαρά τους που η δούκισα του Σάσεξ δεν παρευρέθηκε.

«Σε ευχαριστούμε BAFTA που μας γλύτωσες από ακόμα μια εμφάνιση «σόου» της Μέγκαν και την εμμονή της να αγγίζει την κοιλιά της» γράφει ένας χρήστης του twitter ενώ άλλοι είχαν προτείνει να κλειδώσουν την Μέγκαν σε κάποιο δωμάτιο για να μην κάνει εμφάνιση-έκπληξη στα βραβεία.

Hello!

Πηγή: Express.co.uk