Γκάμπι Πετίτο: Το γράμμα στον φίλο της πριν τη σκοτώσει - Ζητούσε να σταματήσει να τη βρίζει

Βρέθηκε νεκρή στις 19 Σεπτεμβρίου του 2021 σε κάμπινγκ κοντά στο εθνικό πάρκο Grand Teton, στο βορειοανατολικό Γουαϊόμινγκ.
NurPhoto via Getty Images

Η Γκάμπι Πετίτο έγραψε ένα συγκλονιστικό ερωτικό γράμμα στον φίλο της και μελλοντικό δολοφόνο της, Μπράιαν Λόντρι, πριν από το μοιραίο ταξίδι τους, στο οποίο μοιραζόταν τον ενθουσιασμό της για τη διαδρομή τους, αλλά και τον παρακαλούσε να σταματήσει να την κακοποιεί λεκτικά.

Η Πετίτο, 22 ετών, ζητούσε από τον Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών να σταματήσει να κλαίει και να τη βρίζει. Το γράμμα δημοσιεύτηκε από το FBI και περιήλθε στην κατοχή της η New York Post την περασμένη εβδομάδα.

.
.
FBI

«Μπράιαν, ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ, οπότε (και το γράφω αυτό με αγάπη) απλά, σε παρακαλώ, σταμάτα να κλαις και σταμάτα να με βρίζεις, γιατί είμαστε μια ομάδα και είμαι εδώ μαζί σου», έγραψε η Πετίτο στο γράμμα της χωρίς να αναφέρεται ημερομηνία. Η Γκάμπι αναφέρθηκε σε έναν καβγά που είχε το ζευγάρι χωρίς να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ναι, μπορώ να γίνω παιδί μερικές φορές, το ξέρω, αλλά είναι επειδή μου δίνεις αυτή την ενέργεια και σε αγαπώ πάρα πολύ, τόσο πολύ που πονάει», έγραψε η Γκάμπι στο γράμμα της. «Οπότε όταν εσύ πονάς αυτό με σκοτώνει. Δεν προσπαθώ να είμαι αρνητική, αλλά είμαι απογοητευμένη που δεν μπορώ να κάνω περισσότερα», συμπλήρωνε στο γράμμα.

Από τη δισέλιδη επιστολή δεν είναι σαφές τι ήταν αυτό που προκαλούσε τον πόνο του Λόντρι. Η Πετίτο έγραφε, επίσης, ότι, όταν θα επέστρεφε από τη Νέα Υόρκη, θα δούλευε μαζί του στο βαν - με το οποίο το ζευγάρι διέσχισε τις ΗΠΑ και ήταν το ταξίδι που κατέληξε με τον Λόντρι να σκοτώνει την ίδια και αργότερα να αυτοκτονεί.

«Μπορούμε να δουλέψουμε στο βαν μαζί και είναι τα όνειρά ΜΑΣ τώρα», έγραψε η Πετίτο στο γράμμα. «Ελπίζω λοιπόν να καταλαβαίνεις ότι, όταν είμαι αναστατωμένη, είναι επειδή σε αγαπώ πάρα πολύ. Σταμάτα να κλαις! Και έλα σπίτι και πες μου ότι με αγαπάς με μια μεγάλη αγκαλιά», κατέληγε στο γράμμα.

Σημειώνουμε ότι η Γκάμπι Πετίτο βρέθηκε νεκρή στις 19 Σεπτεμβρίου του 2021 σε κάμπινγκ κοντά στο εθνικό πάρκο Grand Teton, στο βορειοανατολικό Γουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε δολοφονηθεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα «από τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό και στραγγαλισμό με τα χέρια».

Ο Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι του στη Φλόριντα στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, αλλά λίγο αργότερα εξαφανίστηκε. Τον Οκτώβριο εντοπίστηκε νεκρός και κοντά του βρέθηκε ένα όπλο, ένα σακίδιο και το σημειωματάριο. Οι ιατροδικαστές έκριναν ότι αυτοπυροβολήθηκε.

Το εθνικό πάρκο Grand Teton ήταν το τελευταίο μέρος που είχε επισκεφθεί το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που έκανε το καλοκαίρι του 2021. Ο Λόντρι είχε επιστρέψει μόνος στο σπίτι του με το βαν. Οι δυο τους κατέγραφαν το ταξίδι στο Instagram.

Στις 12 Αυγούστου τους είχε σταματήσει η Αστυνομία στη Γιούτα, όταν ενεπλάκησαν σε καβγά. Σε βίντεο της αστυνομίας η Πετίτο περιέγραφε ότι υπήρξε καβγάς που κλιμακώθηκε. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τους χωρίσουν για το βράδυ και να μην απαγγελθούν κατηγορίες.

Δημοφιλή