Γλυφάδα: Σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες ο αυτόχειρας - Τί βρήκαν στο σπίτι του

Όλα ξεκίνησαν στις τέσσερις το απόγευμα όταν ο 29χρονος στην είσοδο τής πολυκατοικίας καβγάδισε με τη σύντροφό του και ξεκίνησε να τη χτυπά βίαια.
Μανωλης Ασαριώτης

Σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες, με την υποχρέωση να δίνει δύο φορές το μήνα το ”παρών” στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας ήταν ο άνδρας, που αυτοκτόνησε νωρίς το απόγευμα τής Παρασκευής, λίγο πριν καταφέρουν οι αστυνομικοί να εισβάλουν στο διαμέρισμά του και να τον ακινητοποιήσουν.

Όλα ξεκίνησαν στις τέσσερις το απόγευμα όταν ο 29χρονος στην είσοδο τής πολυκατοικίας καβγάδισε με τη σύντροφό του και ξεκίνησε να τη χτυπά βίαια. Εκείνη την ώρα περνούσε από την οδό Ικαρία Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, στελέχη της οποίας τον είδαν, σταμάτησαν και τον κάλεσαν να παραδοθεί. Εκείνος, όμως, έτρεξε και κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του.

Οι αστυνομικοί έμαθαν από τη σύντροφό του ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πως κάθε φορά, που έκανε χρήση ουσιών, απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. Κάλεσαν ενισχύσεις και διαπραγματευτή, ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα, ο οποίος τους έδωσε εντολή να εισβάλουν στο διαμέρισμα πριν εκείνος κάνει πράξη τις απειλές του. Μέχρι να στήσουν την επιχείρηση, όμως, τα στελέχη της ΟΠΚΕ, εκείνος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν οκλαδόν δίπλα από το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο και δίπλα του το πιστόλι Glock, το οποίο κατείχε παράνομα.
Στον χώρο έσπευσε ιατροδικαστής και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για έρευνα, προκειμένου να μην υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια ότι το τραύμα του προήλθε από πυρά αστυνομικού, κάτι που θα πιστοποιηθεί και με τη βαλλιστική εξέταση του όπλου του 29χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί εντόπισαν σακούλες με ποσότητες ναρκωτικών διαφόρων ειδών.

Ο 29χρονος μόλις χθες στην οδό Γούναρη της Γλυφάδας είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντας οδηγό, αλλά εγκατέλειψε το σημείο, πιθανά λένε οι αστυνομικοί γιατί και πάλι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Μανωλης Ασαριώτης

Δημοφιλή