Γνωστή ηθοποιός ποζάρει γυμνή και αποκαλύπτει το πρόβλημα της υγείας της. «Όχι, δεν είναι νευρική ανορεξία»

Μετά τη γέννηση του παιδιού της, άρχισε να χάνει πολλά κιλά. Δεν είχε καταλάβει τον λόγο. Μέχρι που είδε ένα τεράστιο εξόγκωμα στον λαιμό της και αποφάσισε να πάει στον γιατρό.

Η ηθοποιός Jenny Mollen, μόλις έμαθε τι της συμβαίνει, ανέβασε μια φωτογραφία με το γυμνό της σώμα, για να παροτρύνει και άλλες γυναίκες που έχουν τα ίδια συμπτώματα να ασχοληθούν με την υγεία τους.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο γιατρός της είπε ότι έχει πρόβλημα με τον θυρεοειδή της, πιθανότατα Graves’ disease. Πρόκειται ουσιαστικά για υπερθυρεοειδισμό, που συμβαίνει όταν ο θυρεοειδής αδένας υπερλειτουργεί, προκαλώντας μεταξύ άλλων νεύρα και απώλεια βάρους.

«Δεν είναι νευρική ανορεξία, είναι πρόβλημα με τον θυρεοειδή. Δεν ξέρω τι δείχνει για μένα το γεγονός ότι αδυνάτισα τόσο πολύ και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Την περασμένη Παρασκευή, είδα ένα εξόγκωμα στον λαιμό μου και αποφάσισα επιτέλους να πάω στον γιατρό. Ακόμη περιμένω τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, αλλά ο γιατρός πιστεύει ότι είναι Graves. Αν μόλις κάνατε παιδί και έχετε χάσει πάρα πολλά κιλά, νιώθετε λες και έχετε πάρει κοκαΐνη, ξαφνικά δεν αντέχετε τη ζέστη, χάνετε συνεχώς τα μαλλιά μας και νομίζετε ότι ο άντρας σας είναι μαλ...ας, να ξέρετε μπορεί να φταίει ο θυρεοειδής σας!! Κάντε εξετάσεις ΑΜΕΣΑ», έγραψε η Mollen.