Γουίμπλεντον: Στον 3ο γύρο ο Τσιτσιπάς, νίκησε 3-0 σετ τον Τζόρνταν Τόμπσον

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νίκ Κύργιο.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει μετά την νίκη του με 3 - 0 σετ επί του Αυστραλού, Τζόρνταν Τόμπσον .
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει μετά την νίκη του με 3 - 0 σετ επί του Αυστραλού, Τζόρνταν Τόμπσον .
via Associated Press

Παίζοντας καταπληκτικό τένις και δείχνοντας την ανωτερότητά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον Νο 78 στον κόσμο με 3-0 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νίκ Κύργιο.

Ο τελευταίος είχε νικήσει λίγο πριν τον Κραϊνοβιτς με 3-0 σετ. Οι δυο τους έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωποι τέσσερις φορές, με τον Κύργιο να έχει νικήσει τις τρεις φορές και τον Τσιτσιπά να έχει πάρει μία νίκη απέναντί του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει μπρέϊκ στη δεύτερη προσπάθειά του στο πρώτο σετ και το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας και δεύτερο μπρέϊκ παίρνοντας τελικά το σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο 28χρονος Αυστραλός κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 κάνοντας μπρέϊκ, αλλά ο Τσιτσιπάς απάντησε με πέντε συνεχόμενα γκέϊμς και έτσι πήρε και το δεύτερο σετ με 6-3.

Στο τρίτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους σχετικά εύκολα και έφτασαν στο 5-5. Εκεί ο Στέφανος πήρε πάλι το σερβίς του κάνοντας το 6-5 και στη συνέχεια με μπρέϊκ, κατάφερε να πάρει το σετ με 7-5 και τον αγώνα με 3-0.