Ζάκυνθος: Διασωληνωμένος 23χρονος τουρίστας έπειτα από ξυλοδαρμό στο λιμάνι του νησιού

Δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Ο άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε στο λιμάνι του νησιού όπου αποβιβάστηκαν νεαροί από ημερόπλοιο που φιλοξενούσε πάρτι.
ZAKYNTHOS, GREECE - 2017/08/14: A view from the sea, the port Island of Zakynthos, in Greece. (Photo by Salvatore Laporta/KONTROLAB /LightRocket via Getty Images)
ZAKYNTHOS, GREECE - 2017/08/14: A view from the sea, the port Island of Zakynthos, in Greece. (Photo by Salvatore Laporta/KONTROLAB /LightRocket via Getty Images)
KONTROLAB via Getty Images

Διασωλημένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, νοσηλεύεται 23χρονος τουρίστας έπειτα από ξυλοδαρμό. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τουρίστας είναι Βρετανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολύ βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Το νέο περιστατικό βίας, έλαβα χώρα στην περιοχή του λιμανιού της Ζακύνθου, την στιγμή που οι νεαροί αποβιβάστηκαν από ημερόπλοιο που πραγματοποιούσε πάρτι.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του 23χρονου, έχουν συλληφθεί από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, δυο νεαροί ομοεθνείς του. Ο νεαρός αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε άλλο νοσοκομείο της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Ιουλίου, επίσης στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι είχε διακομιστεί και ένας μαροκινός που, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών Βρετανών στον Λαγανά.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες του ξυλοδαρμού και να τους συλλάβουν.

Το περιστατικό, σημειώθηκε στο ίδιο σημείο στον Λαγανά όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου Αμερικανού Μπακαρί Χέντερσον το 2017.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ, EΡΤ

Πήγαινε στην αρχική σελίδα