2024 ΜΕ ΓΟΥΡΙ

ZOLOTAS: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «TETRA»

H λαμπερή εκδήλωση έλαβε χώρα στο κατάστημα του Οίκου στην Αθήνα, στην οδό Πανεπιστήμιου 10.
ZOLOTAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024 του Οίκου ZOLOTAS, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάστημα του Οίκου στην Αθήνα, στην οδό Πανεπιστήμιου 10.

GEORGE BROUSALIS

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου ZOLOTAS, Georges Papalexis και η πρόεδρος κυρία Marianne Le-Clère Papalexis καλωσόρισαν τα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΕΠΑΠ καθώς και τους αγαπητούς εκπροσώπους του Ελληνικού Τύπου.

GEORGE BROUSALIS

Ο Οίκος ZOLOTAS για να υποδεχτεί το 2024, δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024, εμπνευσμένη από τη δυναμική αρμονία των Τεσσάρων Στοιχείων της φύσης που συνιστούν την κοσμική ύλη. Η συλλογή «TETRA» αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δακτυλίδια σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι, διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους στα χρώματα που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα στοιχεία.

ZOLOTAS "TETRA" ΓΟΥΡΙ 2024- ΑΠΟΨΗ
ZOLOTAS
ZOLOTAS "TETRA" ΓΟΥΡΙ 2024- ΑΠΟΨΗ

Για 17η συνεχή χρονιά, ο Οίκος ZOLOTAS στηρίζει το αξιέπαινο έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ και συνδράμει ουσιαστικά στο σκοπό του, διαθέτοντας μέρος των πωλήσεων της Συλλογής Γούρι 2024- «TETRA» στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

MARIANNE LE-CLERE PAPALEXIS, ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ZOLOTAS
MARIANNE LE-CLERE PAPALEXIS, ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ZOLOTAS "TETRA" ΓΟΥΡΙ 2024
ZOLOTAS
ZOLOTAS "TETRA" ΓΟΥΡΙ 2024
ZOLOTAS
ZOLOTAS