Η UEFA δεν ήταν αρμόδια αρχή για αναβολή του ματς με την Dortmund

Οι στρατιωτικοί γιατροί γιατί σιωπούν ή ποιός τους κλείνει το στόμα; Έχουμε πόλεμο κύριοι.Και η ευρωπαϊκή αθλητική αγορά φανερώνεται πιο αμείλικτη και από αιμοδιψείς αυτοκράτορες που έστελναν χριστιανούς για τροφή λιονταριών στο Κολοσσαίο.
Maja Hitij via Getty Images

H επιτυχία των ισλαμιστών που δεν «αναστέλλουν εργασίες» αλλά συνεχώς ανατέλουν και ολεθρο-πρωτοτυπούν είναι δεδομένη.

Είναι πάντα isis σημασίας και λίγο παραπάνω πάντα με αυτήν την ισχύ της μητέρας όλων των βομβών που έστειλαν συστημένη για να ανοίξει και να κονιορτοποιήσει την επιφάνεια αλλά και τα έγκατα μιας ολόκληρης οροσειράς στο Αφγανιστάν, οι «σύγχρονοι Σταυροφόροι». Με αυτόν τον τρόπο, η φρίκη που προκαλεί η έκλυση σεισμικής φονικής ενέργειας για να καταστρέψει, τον όποιο αντίπαλο καδράρει και στοχεύει στο λαπ τοπ ο εκτοξευτοπυροβολητής, που πήρε σαφείς οδηγίες από την κορυφή της πυραμίδας, είναι μοναδική. Η σύγχρονη πυραμίδα που σε τέτοιες λαοπρόβλητες ειδησεογραφικές περιπτώσεις διατηρεί και διαφημίζει τατυτόχρονα τις ταφικές της φιλοδοξίες που εμπίπτουν μέσα στις προεκλογικές υποσχέσεις του προέδρου που κάνει πραγματικότητα τις εξαγγελίες του.

Άλλοτε οι όποιοι υποψήφιοι κυβερνήτες διαφήμιζαν προεκλογικά την αύξηση εργατικών θέσεων μέσω έργων κοινης ωφέλειας όπως σχολεία νοσοκομεία, γήπεδα άθλησης, γέφυρες, σύγχρονα αεροδρόμια. Σήμερα, και οι δύο μεσαιωνικά αντιμαχόμενες πλευρές προσελκύουν ψήφους, οπαδούς και μαχητές -υπαλλήλους κατεδαφίζοντας με τον δικό τους τρόπο ο καθένας την άλλη πλευρά.

Η είδηση άλλωστε της βομβορίψης συνοδεύεται και γαρνίρεται με τον ακριβή αριθμό των πεσόντων. 39 τζιχαντιστές! Προσοχή, όχι απλά είναι νεκροί, αλλά εξαϋλώθηκαν.

Ταχύτατης, εκπληκτικής, λεπτομερέσταστης, αποστομωτικής σαφήνειας ενημέρωση! Όχι μόνο γνωρίζουμε από πιο στόμιο σπηλιάς μπήκε το «ιπτάμενο κουφέτο» αλλά γνωρίζουμε και τον ακριβή αριθμό, όχι των πεσόντων αλλά των άμεσα ενταφιεσμένων ισλαμομαχητών, αφού με ένα κρατήρα διαμέτρου 100 μέτρων δεν αποκλείεται να βρήκαν και πετρέλαιο στην περιοχή αυτή που δεν φημίζεται άλλωστε για τις σημαντικές παπαρουνοκαλλιέργειες αποχαύνωσης. Οι σφαίρες πλέον διαθέτουν μπροστά από το εκτοξευόμενο μολύβι που φέυγει απο την κάνη και κάμερα! Κάμερα για να μεταδίδουν σε ζωντανή μετάδοση τον χαρμόσυνο... θάνατο, βδομάδα που είναι, διεισδύοντας στο όποιο σώμα, κτίριο ή σπηλιά.

Το σύγχρονο υγρό πυρ με την μαγική συνεχώς επηυξημένη δραστικά εκρηκτική φόρμουλα του Θείου Αλφρεντ είναι πάντα ενημερώμενο με τις σύγχρονες απαιτήσεις του ξάδελφου Lucifer.

Οι ανάγκες μεταμόρφωσης του αγγέλου σε διάβολο είναι πάντα επιτακτικές και για τις δύο όποιες αντιμαχόμενες πλευρές.

Η επιτυχία των αόρατων βομβαρδιστικών της Δύσης που δύει σκοταδιστικά είναι δεδομένη και αυτή.

Το μορατόριουμ του διαβόλου επικρατεί. «Μία σου και μία μου δεν λέει το παραμύθι;»

Η άλλη αντίθετη πλευρά θα απαντήσει με ακόμα πιο εφάνταστο μαρτυρικό τρόπο θανάτωσης απίστων που δεν επιθυμούν να πιστέψουν τις δικές τους αλήθειες. Οι δικοί μας τουλάχιστον Ορθόδοξοι Μητροπολίτες έχουν περισσότερο τακτ θα έλεγα, απευθύνοντας επιστολές μετάνοιας και προσηλυτισμού σε αρχηγούς γειτονικών κρατών. Μόνο ραντεβού για βάπτιση στην εκλησσία δεν έστειλε ο άνθρωπος στον Ερντογάν.

Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό θα φέρουμε το βουνό στον Μωάμεθ. Κυριολεκτικά μάλιστα.

Η MOAB μητέρα όλων των Βομβών είναι εδώ και επειδή χρειάζεται και παρτενέρ στο νεκρικό τανγκό του τρόμου, ο πατέρας όλων των διαβόλων που κυκλοφορούν ανάμεσα μας στην Ευρώπη μας δηλώνει και αυτός παρών.

Η φονική αποτελεσματικότητα και των δύο είναι πάντα ανανεωμένη και επηυξημένη.

Στη δική μας πλέον γειτονιά αρχίζουμε και εμείς και γινόμαστε τόσο συνηθισμένοι με εκρήξεις και ωμές εκτελέσεις ανυποψίαστων αμάχων σε ευρω-πεζόδρομους, πλατείες, γήπεδα και εστιατόρια που αρχίζουμε να νιώθουμε εξοικειωμένοι με τον καθημερινό όλεθρο.

Αν συνηθίσαμε να διαβάζουμε πόσους δεκάδες νεκρούς έχει καθημερινά η Βαγδάτη και η Καμπουλ απο εκρήξεις βομβών άλλο τόσο αρχίζουμε να συνηθίζουμε τον αριθμό των αθώων πολιτών που χάνονται ανυποψίαστοι σε καθημερινές επιθέσεις που γίνονται στην δική μας πια ευρωπαική ήπειρο.

Είμαστε τόσο συνηθισμένοι πια στον καθημερινό ευρω-όλεθρο που ακόμα και η ίδια η UEFA, η Ευρωπαική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν βρήκε λόγο να ακυρώσει για λίγες έστω μέρες το ματς της βομβαρδισμένης ομάδας του Dortmund παρ' όλο που υπήρχε όχι μόνο ένας τραυματισμένος αλλά δεκάδες απο την τριπλή αυτή επίθεση.

Τυφλή δεν ήταν η επίθεση αλλά εμεις πλέον.

Άραγε πόσους νεκρούς ή τραυματισμένους χρειάζεται η UEFA ή οποιες παράλυτες αθλητικές αρχές της Γερμανίας για να ματαιώσουν ένα ματς;

Ακόμα και οι πλέον ανίδεοι ιατρικά με το αντικείμενο των επιπτώσεων των εκρήξεων γνωρίζουν τις 2 τελευταίες δεκαετίες πως ακόμα και αν δεν τραυματιστείς απο θραύσματα της όποιας εκρηγόμενης βόμβας ο εγκέφαλος σου έχει πληγεί πολλές φορές ανεπανόρθωτα - ναι, πράγματι εφ όρου ζωής πολλές φορές - δυστυχώς από το μέγεθος και την δύναμη του ωστικού κύματος της.

Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει και οι 'ανεξήγητοι' πονοκέφαλοι και αϋπνίες των θυμάτων τη ζημιά. Η πίεση που προξενείται στα νευρικά κύτταρα είναι σίγουρα βαρύτατα τραυματίζουσα ακόμα και αν ενα τριπλό γυαλί λεωφορείου προστάτεψε από άμεσο θάνατο αυτούς τους αθλητές.

Οι μειωμένες και εξαιρετικά αργές αντιδράσεις των παικτών στην διάρκεια του παιχνιδιού νομίζω ήταν η καλύτερη απόδειξη γι' αυτό. Κι αυτό φάνηκε κυρίως στις αντιδράσεις των αμυντικών παικτών της γερμανικής ομάδας. Έχετε ξαναδεί πολλές φορές αμυντικό μπακ να καρφώνει τόσο θεματικά την μπαλα στα δίχτυα της ομάδας του! Ο παίκτης νομίζει οτι παραπάτησε αλλά ποτέ δεν φαντάζεται τον βαθμό μειωμένων ρεφλεξ που διαθέτει μετά το τραυματικό γεγονός λίγες μονο ώρες μετά το μπουμ!

Δεν θα εκπλαγώ να μάθω πως το δεξί μπακ της Dortmund που πλαισιώνει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην άμυνα της ομάδας, κάθονταν πιο κοντά σε κάποια πόρτα του λεωφορείου που έπεσε στην φονική ενεδρα ή στο κοντα στο άνοιγμα που προξενήθηκε απο το ωστικό κύμα που έσπασε το τριπλο κρύσταλλο μαζι με τα θραυσματα του λεωφορειου. Σε αυτα τα σημεία η πίεση που ασκήθηκε στον εγκεφαλο των συγκεκριμένων αθλητών από τις τρεις βομβες ήταν σίγουρα μεγαλύτερη.

Η ομάδα της Dortmund πιστεύω πως μπορεί να παρουσιάσει και άλλα 'ανεξήγητα' δυστυχώς αθλητικά προβλήματα στην συνέχεια στον αγωνιστικό τομέα. Κυρίως συγκέντρωσης αλλά και 'εκρηκτικών' αδικαιολόγητων εκρήξεων θυμού σε ανύποπτες στιγμές κάτω απο αγωνιστική πίεση που πάντα έχουν αυτοί οι αθλητές και πρωταθλητές.

Δεν είναι αρμόδια η UEFA ούτε όποια άλλη ευρωπαϊκή αθλητική αρχή για αναβολές μακράς χρονικής διάρκειας σε τέτοια πολεμικά γεγονότα αλλά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάθε χώρας.

Οι στρατιωτικοί γιατροί γιατί σιωπούν ή ποιός τους κλείνει το στόμα;

Έχουμε πόλεμο κύριοι.

Και η ευρωπαϊκή αθλητική αγορά φανερώνεται πιο αμείλικτη και από αιμοδιψείς αυτοκράτορες που έστελναν χριστιανούς για τροφή λιονταριών στο Κολοσσαίο.

Δημοφιλή