Υπό βαθιά οδύνη και συγκίνηση τελείται σήμερα στα Μακρίσια Ηλείας η κηδεία του 13χρονου Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με πατίνι. Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν το παιδί που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα.
Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους. Συμμαθητές του 13χρονου έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας λευκά μπαλόνια, ως συμβολικό αποχαιρετισμό και ένδειξη αγάπης προς τον φίλο τους.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Απριλίου, όταν το πατίνι που οδηγούσε ο Κωνσταντίνος συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό όχημα, κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές. Η είδηση προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, που προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την απώλεια.
Ο 13χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κρεστένων, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς τα τραύματά του ήταν εξαιρετικά σοβαρά. Η οικογένειά του βρίσκεται σε κατάσταση βαθύτατου πένθους, ενώ ολόκληρη η περιοχή θρηνεί για ένα παιδί που έφυγε τόσο ξαφνικά.