Συλλαλητήριο πραγματοποίησαν οργανώσεις συνταξιούχων από όλη τη χώρα στο Σύνταγμα, αντιδρώντας «στις νέες περικοπές που έρχονται και που θα οδηγήσουν τις συντάξεις τους σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα».

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, «μας πετσοκόβουν χρήματα που τα έχουμε δουλέψει με ιδρώτα σε όλη μας τη ζωή και δεν τους τα χρωστάμε».

Advertisement
Advertisement

Για το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων ήρθαν περισσότερα από 70 πούλμαν από όλη τη χώρα. Οι συνταξιούχοι ζητούν «να μπει ένα τέλος στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, να τους επιστραφούν όσα τους έχουν πάρει, να δοθεί δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να σταματήσει η φοροεπιδρομή που τους οδηγεί σε περαιτέρω φτωχοποίηση».

Ζητούνε τέλος «το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή ζωή».

none

Advertisement

Advertisement

Advertisement

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Advertisement