eeropaiko-panepistemio-keproe

Ο νεαρός επαγγελματίας δήλωσε πως το βραβείο αποτελεί «τεράστια τιμή» για τον ίδιο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC) διοργανώνει δια ζώσεις εκδηλώσεις ενημέρωσης στην Ελλάδα στις 10 και 11 Ιουλίου.
Ο κτηνιατρικός κλάδος παραμένει αρκετά ανταγωνιστικός, κι αυτό σημαίνει ότι κάθε νέος ή νέα που θέλει σήμερα να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του στο χώρο, θα πρέπει να επενδύσει σε ένα ισχυρό πτυχίο.
Κτηνιατρική:Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και ανταγωνιστικό πτυχίο
Επίκαιρους προβληματισμούς και επιστημονικές εξελίξεις συζήτησαν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Τους φοιτητές προϋπάντησε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννα Κλάπα, ο κ. Αχιλλέας Ζήσης Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο κ. Παναγιώτης Λαμπρόπουλος Αρεοπαγίτης.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης στην Αθήνα την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στις 19:00μμ .
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για σπουδές στις Σχολές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και Επιστημών Υγείας & Ζωής στην Αθήνα την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024.
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με την ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής, ενδυναμώνει την υπεροχή του Πανεπιστημίου στον τομέα της υγείας.
Η συνεργασία θα επιτρέψει σε 50 μεταπτυχιακούς φοιτητές και μέλη του προσωπικού την πρόσβαση σε δεδομένα και ζωντανή ροή μέσω λογισμικού που εγκαθίσταται σε ειδικές εγκαταστάσεις στο Πανεπιστήμιο
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Μια εκλογή τιμητική όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και απόδειξη για το σημαντικό ρόλο που οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες μπορούν να διαδραματίσουν στην προώθηση των ανθρωπιστικών και Ευρωπαϊκών ιδεωδών.
ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ