eme-livanioe

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στην Εμη Λιβανίου: Οι «καλύτερες από ποτέ» ελληνοαμερικανικές σχέσεις, οι δεσμοί του με την πατρίδα, οι αναμνήσεις από τα καλοκαίρια στη Ναύπακτο και το «μυστικό» γα το εντυπωσιακό αδυνάτισμα.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Αρεταίειου Νοσοκομείου «Δίπλα στη Γυναίκα» ενόψει της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώνει μας μιλάει για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, τους στόχους και τους σκοπούς τους, αλλά και τη ζωή δίπλα σε έναν πολιτικό πρώτης γραμμής.
Η αγαπημένη φίλη και Πρόεδρος του ομίλου Mitsis Hotels, Χριστίνα Μήτση, ξεδιπλώνει τα σχέδια του ομίλου για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και Αντιπρόεδρος του Σωματείου, Έμη Λιβανίου.
Το ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Θεοχαράκη παρουσιάζει την αναδρομική έκθεση του Νίκου Εγγονόπουλου.
Κουμπάρες, οι στενές φίλες του ζεύγους, Κατερίνα Π. Παναγοπούλου και Ίρις Ευθυμίου Egleton.
Ο Πρόεδρος και ιδρυτής του συλλόγου “Το Χαμόγελου του Παιδιού”, κύριος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, μιλά στην κάμερα της HuffPost Greece.
Η σχεδιάστρια ρούχων Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου βρίσκεται πίσω από το brand "The Artians" τα τελευταία 5 χρόνια. Τα υπέροχα ρούχα της θα μπορέσουμε να απολαύσουμε στο The Pop Up Project 17-18 Ιουνίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Η αγαπημένη μας Παναγιώτα Βλαντή, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί, αδημονούν να ανοίξουν τα θέατρα και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό τους - με ασφάλεια φυσικά-, μετά από δύο τουλάχιστον μήνες προβών.
Η Γενική Διευθύντρια του Make A Wish Greece, η αγαπημένη Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, μας συγκινεί για άλλη μία φορά με τον μεστό της λόγο που είναι γεμάτος αγάπη για τα παιδιά