epex

"Η Ελλάδα...δεν αποδέχεται ανοίκειες απειλές, διχαστικά ψηφίσματα, τετελεσμένα επί του πεδίου...Η διαιώνιση του stastus quo, η δημιουργία δύο κρατών, δεν αποτελεί αποδεκτή λύση
Τι αναφέρουν οι πηγές του ΥΠΕΞ για ελληνοτουρκικά και Βόρεια Μακεδονία.
Δηλώσεις του ΥΠΕΞ μετά τη συνάντηση με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σάμεχ Σούκρι.
Εξαίρεση οι ΗΠΑ. Η Ν.Αφρική ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου κάνει λόγο για "γενοκτονία" στη Γάζα και για συνεχιζόμενη προσπάθεια εξόντωσης του πληθυσμού. Σήμερα απαντά το Ισραήλ.
«Η ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας εξαρτάται από τη χρήση της συνταγματικής ονομασίας της χώρας» διαμηνύει το ελληνικό ΥΠΕΞ.
Το βίντεο και οι αναφορές σε ξένα ΜΜΕ. Ο αστυνομικός είναι μέλος της προσωπικής ασφάλειας του έλληνα προξένου, μετείχαν στην αποστολή για την αφή του Αγίου Φωτός.
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας έκανε τις δηλώσεις αυτές μιλώντας σε απεσταλμένους των μουσουλμανικών εθνών στη Νέα Υόρκη.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι αναμένει το Ιράν να αναλάβει "σύντομα" δράση για αντίποινα εναντίον του Ισραήλ.
Το ελληνικό ΥΠΕΞ υπογραμμίζει ότι η πρακτική της συναλλακτικής διπλωματίας και της χρήσης υβριδικών μέσων για γεωπολιτικά οφέλη δεν προσιδιάζουν στην ελληνική εξωτερική πολιτική.
ΗΠΑ και Βρετανία είχαν προειδοποιήσει για την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων στη Μόσχα.