katarreese

Και στο μεταξύ «κακόβουλες ιστοσελίδες και ανεπίσημοι κωδικοί» κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προσφέροντας βοήθεια στην αποκατάσταση των προβλημάτων, όπως προειδοποίησε η Αυστραλία.
Οι εμπειρογνώμονες του κλάδου εξηγούν τι πήγε στραβά με την νεότερη έκδοση του λογισμικού Falcon Sensor που έχει ως "αποστολή" να καταστήσει τα συστήματα...ασφαλέστερα.
Πρόκειται για το σοβαρότερο περιστατικό από το 2017. Τι λένε οι ειδικοί, τι υποστηρίζουν οι εταιρείες. Πόσος καιρός απαιτείται για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο
H κατάρρευση σημειώθηκε γύρω στις 21:30 ώρα Ελλάδος στο κτίριο όπου στεγαζόταν το «Medusa Beach Club» στο τουριστικό θέρετρο Πλάγια ντε Πάλμα.
Γίνεται λόγος για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις».Αγωγοί νερού καταστράφηκαν προκαλώντας πλημμύρες και κατολισθήσεις.
Το θύμα ήταν ειδικός φρουρός στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Μάλιστα στο παρελθόν ήταν και στο προσωπικό φύλαξης του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.
Το ύψος των αποζημιώσεων εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 3 δισ. δολάρια.
Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον νεαρό τενίστα να πέφτει στο κορτ την ώρα που ο αντίπαλός του ετοιμαζόταν για σερβίς.
«Ηρθα να κάνω μία βάρδια και φεύγω με μπαστούνι» καταγγέλλει - Συγγνώμη εκ μέρους του κράτους ζήτησε ο Αδωνις Γεωργιάδης.