loatki

Η φωτογραφία με τον νέο σύντροφό του στο Instagram και το συγκινητικό μήνυμα του γιού του.
Στο Καμερούν οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι παράνομες.
Λαοθάλασσα μελών και φίλων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν δυναμικό παρών, διατρανώνοντας το μήνυμα της υπερηφάνειας, της αποδοχής, της συμπερίληψης και της ισότητας.
Δίνουμε και φέτος ραντεβού το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, στις 19.00 στην Πλατεία Συντάγματος, για να περπατήσουμε όλοι μαζί τον δρόμο της ισότητας και του σεβασμού!
Ο εκπρόσωπος του Βατικανού εξέδωσε ανακοίνωση αναγνωρίζοντας τον σάλο που ξέσπασε στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το σχόλιο του Φραγκίσκου.
Πάνω από 60 χώρες σε Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική έχουν ποινικοποιήσει την ομοφυλοφιλία η οποία διώκεται με φυλάκιση και θανατική ποινή.
Τον Ιούνιο λόγω Pride διεξάγονται σε όλο τον κόσμο εκδηλώσεις. Πού βασίζεται η ανησυχία των αμερικανών αρχών, στις απειλές ποιων τρομοκρατικών οργανώσεων εστιάζει.
Η πρόταση αυτή παρουσιάζεται στον οδηγό του Υπ. Τουρισμού ως σύσταση και δεν υπάρχει καμία αναφορά για «εντολή» προς την ύψωση της σημαίας.
Η Κάτω Βουλή της χώρας ψήφισε νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
Λεκτική επίθεση δέχθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης όταν προσήλθε στο “Ολύμπιον” για το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.