metsotakes

«Στόχος μας η γρήγορη σύγκλιση με τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης στους μισθούς, τους θεσμούς και τις ατομικές συμπεριφορές», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Οι πιθανοί υποψήφιοι για τη θέση του Επιτρόπου και η διπλωματική απάντηση του πρωθυπουργού για το εάν διεκδικήσει ρόλο στη ΕΕ στο μέλλον
"Έκανε δηλώσεις πέρα δώθε.Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο αγενής και ανήθικη δήλωση". Κάναμε με την "επιχείρηση" στην Κύπρο για να μπει τέλος στην γενοκτονία, λεει ο τούρκος πρόεδρος.
«Θα συνεχίσουμε τη μάχη για να γίνει πιο δίκαιη και ανταγωνιστική η ενιαία αγορά ενέργειας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην ανασκόπηση της εβδομάδας.
«Δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα. Μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα αποφεύγει τον διάλογο», το μήνυμα του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.
"Λέμε: αν θέλετε λύση επικυρώστε τα κυρίαρχα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων”, είπε από το ψευδοκράτος, συμμετέχοντας στις προκλητικές φιέστες με έντονη στρατιωτική παρουσία.
«Ευελπιστώ ότι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα επανεκλεγεί. Είναι σημαντικό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να υπάρχει συνέχεια», τονίζει ο πρωθυπουργός.
Μέχρι το τέλος του 2025 θα είναι έτοιμο το Κτηματολόγιο ενώ μέσα στο 2026 η χώρα αποκτά 15 μικροδορυφόρους παρατήρησης γης.
Αύριο το πρωί ο υπουργός Ενέργειας θα εξηγήσει το πως θα βοηθήσει τους πολίτες αυτή η παρέμβαση της κυβέρνησης.
«Εντός των επόμενων ημερών το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις», διευκρινίζει η κυβέρνηση.