meyaro-moesikes

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ο Ιούλιος των τραγουδιών και των χορών»(20–24 Ιουλίου) και του προγράμματος «Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια–Οι Γέφυρες της Μουσικής»
Το Διεθνές Συμπόσιο Γεωεπιστημών και Τηλεπισκόπησης έφερε την Ελλάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων σε σχέση με την κλιματική αλλαγή. Το διάστημα αποτελεί πλέον εργαστήριο στην υπηρεσία της κοινωνίας.
Ο αείμνηστος καθηγητής ανέσκαψε, αναστήλωσε και ανέδειξε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα, την αρχαία Μεσσήνη.
Με τους σταρ Ασμίκ Γκριγκοριάν (σοπράνο) και Γιόνας Κάουφμαν (τενόρος). Από την Κρατική Όπερα της Βιέννης.
Μια παράσταση που φωτίζει στιγμές από τη ζωή των Κουταλιανών, όπως ονομάστηκαν οι Μικρασιάτες μασίστες σε διάφορες ιστορικές περιόδους.
Η πιο όμορφη αυλή των Αθηνών βρίσκεται δίπλα στο Πάρκο Ελευθερίας και έφερε αέρα Λατινικής Αμερικής στην Αθήνα
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Κ. Βήτα, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Περρής, Burger Project & Φίλοι, Θοδωρής Μαραντίνης, Γιορτή της Μουσικής με ελεύθερη είσοδο.
Στον ρόλο της Γιαπωνέζας γκέισας η εξαιρετική σοπράνο Άσμικ Γκριγκόριαν. Την ορχήστρα της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης διευθύνει η μαέστρος Σιαν Ζανγκ.
Τραγουδούν Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη, Γιάννης Διονυσίου. Παρασκευή 10, Σάββατο 11, Κυριακή 12 Μαΐου.