ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΛΦΩΝ

Οσα ανέφερε ο Founding Partner της Southrock Asset Management στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ Delphi IX στο πάνελ με θέμα: «UnlockingValue: Asset Management and Real Estate».
Ως αποκλειστικός πάροχος μετακινήσεων με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της, όπως το νέο EX30, συνέβαλε στην ατζέντα, στο πλαίσιο της συζήτησης «Electrifying the way to a sustainable planet».
Οι εκπρόσωποι της Φαρμακοβιομηχανίας παρέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις αλλά και καλές πρακτικές που εφαρμόζονται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες
«Φοβισμένη και διχασμένη η ελληνική κοινωνία» - Προβληματισμός για την αλλαγή του παραδοσιακού μοντέλου της οικογένειας και τη βία κατά των γυναικών.«Φοβισμένη και διχασμένη η ελληνική κοινωνία» - Προβληματισμός για την αλλαγή του παραδοσιακού μοντέλου της οικογένειας και τη βία κατά των γυναικών.
«Οι ρυθμοί ανάπτυξης δεν διαχέονται στην κοινωνία».
«Φθηνότερη κιλοβατώρα είναι η πράσινη κιλοβατώρα κι όσο παράγεις φθηνότερη ενέργεια, οι τιμές θα υποχωρούν» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες στο Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
«Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα – Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση» απαντά η Μ. Καρυστιανού στην Γ. Αδειλίνη
«Επιστρέψαμε στο κράτος και 130,6 εκατ. ευρώ πλεόνασμα».
Η Πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στην έναρξη των εργασιών του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
Ο Αλέξης Σιμιντζής, DirectorEnergy & Industrials της FTI Consulting, πριν το Φόρουμ των Δελφών μιλά στην HuffPost για την ενεργειακή πορεία της Ευρώπης.