Oppenheimer

Η κυκλοφορία της ταινίας στην Ιαπωνία, περισσότερο από οκτώ μήνες μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία.
Η εικόνα του Κίλιαν Μέρφι ως «πατέρα της ατομικής βόμβας» φιγουράρει πλέον στην κορυφή του box office.
Μια γυναίκα από την Μασαχουσέτη που ονομάζεται Barbara Oppenheimer, περιγράφει την ζωή της μετά την κυκλοφορία των ταινιών Barbie και Oppenheimer αυτό το καλοκαίρι.
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 24 Αυγούστου.
Το «Oppenheimer» παραμένει στη δεύτερη θέση, βυθίστηκε το «The Last Voyage of the Demeter» που κυκλοφόρησε στις αμερικανικές αίθουσες το Σαββατοκύριακο.
Στα 552 εκατ. δολάρια το «Oppenheimer» που αναδεικνύεται στην πιο εμπορική ταινία της χρονιάς με σήμανση «R» στις ΗΠΑ (ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 17 ετών).
Αλλά και το σχόλιο του Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είδε την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, όχι στον Λευκό Οίκο, αλλά στο σινεμά.
Ήδη γίνεται λόγος για το τέταρτο καλύτερο πρώτο Σαββατοκύριακο όλων των εποχών, σε μία περίοδο που η βιομηχανία δοκιμάζεται με την απεργία ηθοποιών και σεναριογράφων.
Οι δημοσιογράφοι μοιράστηκαν τις πρώτες σκέψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media με το εισιτήριο του σινεμά μπροστά από τις αφίσες των ταινιών. Μία κίνηση αλληλεγγύης πρωτόγνωρη για τη βιομηχανία.