ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ

10 φωτογραφίες από την εντυπωσιακή επιχείρηση με τους γερανούς και τους εναερίτες καθώς τοποθετούν το έμβλημα των Αγώνων ψηλά στον μεταλλικό πύργο.
Τρεις άνδρες συνελήφθησαν αφού πέντε φέρετρα με την επιγραφή «Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία» αφέθηκαν κοντά στον πύργο.
Του πήρε 8 χρόνια για να τον φτιάξει αλλά η αρμόδια επιτροπή του είχε αρνηθεί αρχικά το ρεκόρ εξαιτίας «ακατάλληλων» σπίρτων.
Το σχέδιο για τα μετάλλια του Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 παρουσιάστηκαν από τον γαλλικό οίκο πολυτελών κοσμημάτων Chaumet.
Ο Ρίσαρ Πλοντ ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2015 και τελείωσε στις 27 Δεκεμβρίου του 2023 συναρμολογώντας επιμελώς 706.900 σπίρτα για ένα μοντέλο μήκους 7.2 μ.
Τι κάνουν ένας παράνομος αναρριχητής, ένα πανό της Billie Eilish και μια πρόταση γάμου στην ίδια ιστορία, που έτυχε να εκτυλιχθεί μπροστά σε έναν δημοσιογράφο.
Το αντίγραφο μινιατούρα του «νέου» Πύργου του Άιφελ έχει ύψος 33 μέτρα και βάρος 32 τόνους
Παρότι εμπνευσμένη από τη θέα που έβλεπε από το παράθυρο του στο άσυλο, η «Έναστρη Νύχτα», όπως και δεκάδες άλλα έργα που δημιούργησε τους δώδεκα μήνες του εγκλεισμού του, φιλοτεχνήθηκε από μνήμης.
Εκδήλωση μνήμης και στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας για τον ένα χρόνο από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.
Σβήσιμο των φώτων του Πύργου στις 11:45 μ.μ. θα σήμαινε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 4%.