thessalia

Σοκάρουν οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με κάποια μολυσμένα ζώα να θάβονται ζωντανά. Δείτε live τις εστίες πανώλης σε όλη τη Θεσσαλία.
Να διερευνηθεί πώς, πότε και ποιος έβαλε τα μολυσμένα ζώα στη χώρα. Βέβαια είναι γνωστό πως πρόκειται για εισαγωγή από Ρουμανία. Καταγραφή και νέων κρουσμάτων. Θανάτωση 5.00 ζώων.
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι με ενίσχυση του αριθμού των κτηνιάτρων. Κλειστά τα σφαγεία, σε ισχύ η απαγόρευση μετακίνησης ζώων. 5.000 ζώα έχουν ήδη θανατωθεί.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που η νόσος εμφανίζεται στη χώρα μας και οι επιπτώσεις της στην κτηνοτροφία και την εθνική οικονομία είναι τεράστιες.
Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης στο vouchers.gov.gr.
Αφορά έργα αποκατάστασης χώρων ιδιαίτερης αρχαιολογικής, ιστορικής και θρησκευτικής σημασίας. Μελίνα Τραυλού: «Για εμάς η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελεί ευθύνη εθνική».
Σε Βόλο- Λάρισα- Ελασσόνα τους τελευταίους 7 μήνες.
Νέο πρόγραμμα για την οικονομική στήριξη των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.
Η κρεμαστή πεζογέφυρα στην Αγία Παρασκευή Τεμπών υπέστη σοβαρές ζημιές κατά τις σφοδρές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2024 στη Θεσσαλία.
Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Επί ποδός Πολιτική Προστασία, τοπικές αρχές, κάτοικοι στην πολύπαθη Θεσσαλία.