Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 17χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη, με τους γιατρούς του ΚΑΤ να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να τη διατηρήσουν στη ζωή, καθώς φέρει σοβαρότατα τραύματα και πολλαπλές κακώσεις.
Από την Τρίτη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΚΑΤ (διακομίστηκε από το Ασκληπιείο της Βούλας) και οι γιατροί ελπίζουν να βγει νικήτρια από αυτήν την δύσκολη μάχη.
Την ίδια στιγμή, όλη η Ελλάδα θρηνεί για την 17χρονη φίλη της που δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στέκεται στο πλευρό των φίλων και συμμαθητών της, ώστε να τους δοθεί ψυχολογική βοήθεια.
Στο σημείωμα που άφησε πίσω της το θύμα, εξήγησε στους γονείς της πως βίωνε κατάθλιψη και άγχος για την απόδοσή της στις Πανελλήνιες.
Κοινά στοιχεία φαίνεται πως παρουσιάζει και το ημερολόγιο του παιδιού που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.
Στο μεταξύ, ο καθηγητής τους, συγκλονισμένος ανέφερε πως και οι δύο ήταν άριστες μαθήτριες και τις λάτρευε όλο το σχολείο.