Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Για πρώτη φορά μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, οι ηγέτες Γερμανίας και Γαλλίας εμφανίζονται από κοινού

Ο Γάλλος πρόεδρος François Hollande και η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, παρευρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο προκειμένου να συζητήσουν με τους ευρωβουλευτές την τρέχουσα κατάσταση, τις προκλήσεις και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΕΕ. Πρόκειται για την πρώτη κοινή εμφάνιση των ηγετών της Γαλλίας και της Γερμανίας στο ΕΚ, από το Νοέμβριο του 1989.
vouliwatch

ΕΚ- Σύνοδος Ολομέλειας -Σημερινή κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλώσεις του κ. François Hollande, Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας και της κ. Angela Merkel, Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Ο Γάλλος πρόεδρος François Hollande και η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, παρευρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο προκειμένου να συζητήσουν με τους ευρωβουλευτές την τρέχουσα κατάσταση, τις προκλήσεις και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΕΕ. Πρόκειται για την πρώτη κοινή εμφάνιση των ηγετών της Γαλλίας και της Γερμανίας στο ΕΚ, από το Νοέμβριο του 1989, όταν ο τότε πρόεδρος Μιτεράν και ο Καγκελάριος Κολ, συζήτησαν για το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Δημοφιλή