Διάψευση συνάντησης Τσίπρα με Λάτση- Αγγελοπούλου και από τις 3 πλευρές

Διαψεύδουν συνάντηση Τσίπρα με Λάτση- Αγγελοπούλου και οι 3 πλευρές
Sooc

Διαψεύδουν και οι 3 πλευρές ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα, με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση, αποδίδοντας το φαντασιόπληκτο δημοσίευμα σε "κλικ-o-θηρικά" κίνητρα.

Για "ψευδές" ρεπορτάζ και σειρά επιθέσεων στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφερόμενη σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida, που αναφέρεται σε συνάντηση του Α. Τσίπρα με την κ. Γ. Αγγελοπούλου και την κ. Μ. Λάτση.

Προβοκατόρικη αποκαλεί την iefimerida σε tweet του, ο Νίκος Παππάς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

"Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία".

Διαψεύδουν και η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση

Η Γιάννα Αγγελοπούλου διαψεύδει και αυτή από την πλευρά της ότι έγινε τέτοια συνάντηση. Όσο για τις λεπτομέρειες του «ρεπορτάζ» δηλώνει:

«Δεν έχω πάει ποτέ στο Salon de Bricolage. Ο δε γιος μου, που αναφέρεται πως ήταν παρών στη συνάντηση, ήταν και παραμένει στις ΗΠΑ όπου κάνει το PhD του»

Ανεπίσημα έχει διαψεύσει την είδηση και η Μαριάννα Λάτση.

Δημοφιλή