Συνάντηση με τον Σαμαρά θα έχουν τη Δευτέρα οι γονείς του Ρωμανού

Συνάντηση με τον Σαμαρά θα έχουν τη Δευτέρα οι γονείς του Ρωμανού
Eurokinissi

Συνάντηση με τους γονείς του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού θα έχει , στις 11 το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού, «σήμερα το μεσημέρι ο δικηγόρος της οικογένειας Ρωμανού επικοινώνησε με το γραφείο του Πρωθυπουργού και μετέφερε το αίτημα των γονέων του να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα τους δεχθεί τη Δευτέρα στις 11 π.μ στο γραφείο του».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της HuffPost Greece με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού, Γιώργο, επιβεβαίωσε τη συνάντηση, αν και ενημερώθηκε σχετικά μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού.

Στόχος της συνάντησης είναι να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο, ενώ ο Νίκος Ρωμανός διανύει σήμερα την 27η ημέρα απεργίας πείνας.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημά του είναι να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του ΤΕΙ Αθήνας όπου και πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις.

Εντολή εισαγγελίας για υποχρεωτική σίτιση

Ο Νίκος Ρωμανός είναι πλέον εμφανώς καταβεβλημένος. Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη, ο οργανισμός του δεν έχει ακόμη ανακάμψει, όπως ανέφερε η μητέρα του Παυλίνα Νάσιουτζικ μιλώντας στη HuffPost Greece και τα τελευταία 24ωρα είναι σχεδόν συνέχεια ξαπλωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, η εισαγγελία έχει στείλει εντολή αν παρουσιάσει αυτοκτονικές τάσεις, να δεθεί και σιτισθεί υποχρεωτικά.

Δημοφιλή