Μουσικές εκδηλώσεις από τον Δήμο Αθηναίων για τα Χριστούγεννα

Από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, 14 συγκροτήματα και 100 μουσικοί θα παρελάσουν από την Πλατεία Συντάγματος, με σκοπό να μας βάλουν όλους σε εορταστικούς ρυθμούς με χορό, τραγούδι και μουσική.

Τις 13 αυτές μέρες το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τους Empty Frame, Gautier, Jaguar Bombs, Los Mujeros , Happy Dog Project, Swing Shoes ft Sugahspank, Leon of Athens, Monsieur Minimal, Wedding Singers, Penny & the Swingin’ Cats , Gadjo Dilo, Big Band του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή της Θωμαή Απέργη, Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, Τζόνι

Βαβούρα & τους Cadillacs, Idols, «Circus Explosiva» και φυσικά τη Συμφωνική Ορχήστρα αλλά και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων.

Ξεχωρίσαμε, στις 22 Δεκεμβρίου την εμφάνιση της Big Band του Δήμου Αθηναίων, που απαρτίζεται από τους ικανότερους Έλληνες σολίστ στον τζαζ αυτοσχεδιασμό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Θωμαή Απέργη, σε μία μοναδική συνεργασία.

Την Παραμονή Χριστουγέννων οι Circus Explosiva, υπόσχονται ένα φαντασμαγορικό show με εννέα performers, μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες που θα γοητεύσουν το κοινό με το πάθος, την ενέργεια, την εκφραστικότητα και τα επικίνδυνα ακροβατικά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων η οποία συμπράττει με τη Χορωδία και ταξιδεύει το κοινό στον κινηματογράφο και την όπερα με μουσικό τρόπο, στις 27 Δεκεμβρίου.