Τσίπρας: Ο Σαμαράς φοβάται και καλεί τους βουλευτές σε αποστασία

Τσίπρας: Ο Σαμαράς φοβάται και καλεί τους βουλευτές σε αποστασία
Sooc

Δριμεία επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε σήμερα από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το άρθρο του πρωθυπουργού που δημοσιεύεται σήμερα στη Real News. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι το άρθρο αυτό αποκαλύπτει «το πόσο πολύ φοβάται».

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποιεί τη λέξη φόβος 15 φορές σε ένα σε ένα άρθρο», τονίζει και συνεχίζει «Διαστρεβλώνει το πρόγραμμά μας, και κρύβει το δικό του το οποίο αποκαλύπτουν τα email προς την τρόικα». Υπογραμμίζει δε ότι, «Ο τίτλος του άρθρου του θα έπρεπε να είναι.Φοβάμαι ότι χάνω την εξουσία. Σας καλώ σε αποστασία» σημειώνοντας ότι ο κ. Σαμαράς «Ξέρει και από φόβο και βεβαίως από αποστασία».

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές ο κ. Τσίπρας ότι οι βουλευτές δεν καλούνται να ψηφίσουν για να εγκρίνουν το πρόσωπο του νέου προέδρου αλλά «Θα ψηφίσουν για το εάν τα email προς την τρόικα θα γίνουν νόμος».

Σε ό,τι αφορά στις κοινωνικές, πολιτικές και εκλογικές συμμαχίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε «προσκλητήριο συμπαράταξης σε όσες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα θέλουν να βάλουν φραγμό στο γκρέμισμα». «Απλώνουμε το χέρι σε κάθε Έλληνα, όποιο κόμμα κι αν ψήφιζε μέχρι χτες» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το πρόγραμμα που είχε ανακοινώσει από το βήμα της ΔΕΘ, επανέλαβε ότι δεν χρειάζεται πρόσθετη χρηματοδότηση και δεν εξαρτάται από τη διαπραγμάτευση ενώ ανέφερε ότι «Μπορεί να ξεκινήσει να υλοποιείται από την επόμενη ημέρα των εκλογών»

Δημοφιλή