ΔΙΕΘΝΕΣ
12/03/2015 07:56 EET | Updated 12/03/2015 08:14 EET

Εξαιρετικά άγριες εικόνες: Συμμορία κοριτσιών ξυλοκοπεί μαθήτρια στο Μπρούκλιν

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο σε εστιατόριο McDonald's στο Μπρούκλιν, κοντά σε σχολείο, όπου φαίνεται μια μαθήτρια να δέχεται την επίθεση πολλών άλλων κοριτσιών.

Το θύμα της επίθεσης δέχεται συνεχή χτυπήματα, ενώ σε κάποιο σημείο της ξεριζώνουν τα ξανθά extensions- παράλληλα, συνεχίζει να δέχεται γροθιές και κλωτσιές, ενώ προσπαθεί και αυτή με τη σειρά της να ανταποδώσει τα χτυπήματα.

Παρόντες στη σκηνή είναι πολλοί άλλοι νεαροί και νεαρές, που παρακολουθούν το περιστατικό. Κάποια στιγμή, το θύμα της επίθεσης πέφτει στο έδαφος.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, το βίντεο ανέβηκε στο Facebook, προσελκύοντας την προσοχή πάρα πολλών χρηστών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News, η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει εξετάσει το βίντεο, αλλά δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι επειδή δεν έχει υποβληθεί καταγγελία για το συμβάν. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το θύμα είναι 15χρονη μαθήτρια του Erasmus Hall High School και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας, έλαβε εξιτήριο και κατέρρευσε ξανά την Τετάρτη στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκ νέου στο νοσοκομείο. Η ίδια αρνείται να μιλήσει. Θεωρείται ότι κάποια από τα κορίτσια που της επιτέθηκαν έχουν σχέσεις με τους Young Savages, μια βίαιη συμμορία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό έλαβε χώρα επειδή «κάποιος έλεγε ψέματα» για το θύμα, όπως ανέφερε πηγή. Η συνάντηση είχε κανονιστεί, και, όπως εκτιμάται, «το θύμα ήταν εκεί για καυγά».