ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30/03/2015 16:49 EEST | Updated 30/03/2015 21:07 EEST

H συζήτηση στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση

Menelaos Myrillas / SOOC

Tη Βουλή ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γύρω από τα ζητήματα που άπτονται της τρέχουσας διαπραγμάτευσης με τους εταίρους. Η συζήτηση διεξήχθη στην Ολομέλεια του Σώματος, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έθεσε ένα δίλημμα στα κόμματα της αντιπολίτευσης, μιλώντας στη Βουλή. Εάν έχουν σκοπό να σταθούν στο πλευρό της κυβέρνησης στη μάχη κατά της λιτότητας ή εάν θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως φερέφωνα των εμπνευστών του Μνημονίου. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του.

Οργισμένα ξεκίνησε την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς καθώς, στην ομιλία του, αν και χωρίς να τον κατονομάσει, ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφερθεί στον Σταύρο Παπαστάυρο, στενό συνεργάτη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, το όνομα του οποίου φιγουράρει στη Λίστα Λαγκάρντ. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαρά.

Λίγο πριν την ολοκήρωση της έκτακτης συνεδρίασης στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε από την Ολομέλεια όταν ζήτησε να λαέβι το λόγο επί προσωπικού ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλος.