ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/04/2015 19:03 EEST

Γεωργιάδης: Έξοδος από την ύφεση για την Κυπριακή οικονομία

ASSOCIATED PRESS
Cyprus' finance minister Harris Georgiades speaks to the media during a press conference at the Ministry of Finance, Nicosia, Cyprus, Thursday, Nov.7, 2013. Cyprus' finance minister says that international creditors' second review of the country's bailout program has found that the required reforms are on track. (AP Photo/Petros Karadjias)

Προς έξοδο από την ύφεση οδηγείται η κυπριακή οικονομία, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου, Χάρη Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει χαρακτηριστικά πως «οδηγούμε την κυπριακή οικονομία σε έξοδο από την ύφεση μέσω της προώθησης μεταρρυθμίσεων και με την εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών».

Υπογραμμίζει ακόμη πως η Κύπρος ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη των αγορών, γεγονός που δημιουργεί προοπτικές για επενδύσεις και για ολοκλήρωση του προγράμματος της χώρας.

Εξάλλου, όπως σημειώνει ο υπουργός Οικονομικών, πρόκειται για μήνυμα που μετέφερε και σήμερα στο Eurogroup, καθώς και την πρόθεση της Κυπριακής κυβέρνησης να μείνει προσηλωμένη στην πολιτική αυτή.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post