eeropaike-enose

Η Apple θα επιτρέψει τη λήψη εφαρμογών απευθείας από το Διαδίκτυο - εκτός App Store - για να αποφύγει τον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και πιθανά τεράστια πρόστιμα.
Όλα όσα ψηφίστηκαν την Πέμπτη στο Ευρωκοινοβούλιο - Προβλέπεται και αυτοαξιολόγηση της ικανότητας οδήγησης.
Η Κομισιόν ενώ απαγορεύει στους ευρωπαίους αγρότες να χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο φυτοφάρμακο, δέχεται τις εισαγωγές προιόντων που έχουν ίχνη του.
Για το 2024, ο προϋπολογισμός της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ορίστηκε στα 386,7 δισ ευρώ.
Θα δημιουργηθεί πλατφόρμα ειδικών της ΕΕ που θα συγκεντρώσει δεδομένα για να βελτιωθούν οι έλεγχοι και να εντοπίζεται η νοθεία του μελιού.
Η Τατιάνα Ζντάνοκ, ανεξάρτητη ευρωβουλευτής από το 2004, κατηγορείται ότι συνεργάζεται από το 2005 με τη ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB).
Ο πληθωρισμός αναμένεται να μειωθεί στο 2,6% στις προηγμένες οικονομίες και θα φτάσει στο στόχο του 2% το 2025.
Η ΕΕ απειλεί να διακόψει οριστικά τη χρηματοδότηση προς τη Βουδαπέστη επιταχύνοντας την πτώση του τοπικού νομίσματος και αυξάνοντας το κόστος δανεισμού.
Ο Μπορέλ. κάλεσε τον αραβικό κόσμο, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη να αναγνωρίσουν την Παλαιστίνη, ακόμη κι αν προβάλλεται αντίσταση από το Ισραήλ.
Στόχος είναι να εντοπιστούν και να περιοριστούν οι ύποπτες συναλλαγές από απατεώνες, οργανωμένο έγκλημα και τρομοκρατικές οργανώσεις.