ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/05/2015 09:24 EEST | Updated 06/05/2015 09:24 EEST

Τηλεπαιχνίδι χάρισε διάδρομο γυμναστικής σε γυναίκα που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο

Youtube

Τα τηλεοπτικά παιχνίδια έχουν διαχωρίσει το τηλεοπτικό κοινό σε δύο κατηγορίες, με κάποιους να τα παρακολουθούν μανιωδώς και άλλους να τα αποκαλούν τηλε-σκουπίδια. Στην Αμερική, τα παιχνίδια αυτά συνεχίζουν να προβάλλονται κατά δεκάδες, διατηρώντας το στερεοτυπικό τους υπόβαθρο. Ένας κοστουμάτος παρουσιαστής, όμορφες γυναίκες, αστραφτερά προϊόντα και άνθρωποι που διψάνε για 15 λεπτά δημοσιότητας.

Το «Price is Right» (Η Τιμή είναι Σωστή) είναι ένα αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο οι παίχτες κερδίζουν αντικείμενα μαντεύοντας τις τιμές τους. Χθες, Τρίτη, η Danielle Perez κατάφερε να λάβει μέρος στο παιχνίδι και γύρισε σπίτι με ένα διάδρομο γυμναστικής. Το δώρο ήταν ακριβό και θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε αρκετούς ανθρώπους, μόνο που η Danielle κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει.

Το αξιοπερίεργο περιστατικό γρήγορα συζητήθηκε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να αισθάνονται άσχημα για την γυναίκα που είχε την ευκαιρία να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, να κερδίσει και τελικά να μην μπορεί να απολαύσει το δώρο της.

Η ίδια παρόλα αυτά χειρίστηκε το όλο ζήτημα με χιούμορ και ανέβασε φωτογραφία της στο Twitter γράφοντας: «όταν κερδίζεις διάδρομο στην τηλεόραση, όμως δεν έχεις πόδια».

Η Danielle είναι κωμικός στο επάγγελμα και παρόλο που το δώρο δεν της φάνηκε χρήσιμο, η ίδια δήλωσε πως η συμμετοχή της στην εκπομπή ήταν αρκετά διασκεδαστική.

Πηγή: CNN