ΔΙΕΘΝΕΣ
16/05/2015 10:14 EEST | Updated 16/05/2015 10:14 EEST

Οι συνοδοί πολυτελείας της Wall Street αποκαλύπτουν τα πιο κρυφά μυστικά του επαγγέλματoς

d_t_vos/Flickr
Shadows on the stairs - DVSC04442b3-zw

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που πληρώνει γυναίκες για τις ερωτικές τους υπηρεσίες, ο Charlie Sheen είχε πει: «Δεν τις πληρώνω για το σεξ, τις πληρώνω για να φύγουν».

Παρόμοιο σκεπτικό με τον Sheen φαίνεται να έχει η πλειοψηφία των χρηματιστών της Wall Street, οι οποίοι αν και δεν είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν το χρήμα για να προσελκύσουν γυναίκες για σεξ, εκείνοι το προτιμούν.

«Όταν ψάχνω για σύζυγο δεν καλώ μια συνοδό, επομένως, όταν αποζητώ σεξ δεν καλώ μια απλή γυναίκα», εξομολογείται στο δίκτυο CNBC ο Jay, ένας χρηματιστής της Wall Street.

Γιατί όμως κάποιοι άνθρωποι της Wall Street αγαπούν τόσο πολύ τις πόρνες; Σύμφωνα με το CNBC υπάρχουν τέσσερις βασικοί λόγοι:

1. Η ποιότητα

2. Η εχεμύθεια

3. Η ευκολία

4. Η δυνατότητα να ζητήσουν ό,τι πιο «διεστραμμένο» έχουν στο μυαλό τους

«Μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θα ζητούσες ποτέ από την κοπέλα σου να κάνει», εξηγεί ο Jay και στη συνέχεια προσθέτει πως η όλη διαδικασία μοιάζει με οικονομική συμφωνία που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές.

Για να δούμε τα πράγματα και από την πλευρά των γυναικών που ασκούν αυτό το επάγγελμα, το δίκτυο μίλησε με την «Chelsea», μια συνοδό πολυτελείας κοντά στα 30.

«Μόλις τελείωσα το σχολείο, αυτό ήταν το σχέδιο μου. Και θα το κάνω μέχρι να σταματήσω να το κάνω», αναφέρει η Chelsea, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της για 1.000 δολάρια την ώρα και, όπως είναι αναμενόμενο, οι περισσότεροι πελάτες της είναι χρηματιστές.

«Είναι η αγορά εδώ στη Νέα Υόρκη και γι' αυτό έχεις να κάνεις με αυτά τα αγόρια της Wall Street. Έχουν τα λεφτά και θέλουν σεξ», εξηγεί η ίδια.

Στην αρχή η Chelsea έκλεινε δουλειές μέσω ενός πρακτορείου, όμως αργότερα κουράστηκε να δίνει μέρος των κερδών της σε αυτό και τώρα είναι... ελεύθερη επαγγελματίας. Η 30χρονη δουλεύει μόλις πέντε ημέρες την εβδομάδα και βγάζει 200.000 δολάρια το χρόνο. Όπως τονίζει και η ίδια, το κλειδί είναι να δικτυωθείς και να βρεις αρκετούς πελάτες.

Κατά την διάρκεια της οικονομικής ύφεσης οι δουλειές για τις συνοδούς είχαν σημειώσει πτώση, όμως τώρα η αγορά ανθίζει και το ίδιο συμβαίνει και με την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Σύμφωνα με τη «Sierra», φίλη της Chelsea, οι υπηρεσίες που προσφέρουν αφορούν εν μέρει στο σεξ, καθώς οι ίδιες αποτελούν και ένα είδος ψυχοθεραπευτή. Ακούν τους χρηματιστές να μιλούν για τις δουλειές και τα προβλήματά τους.

Για την Chelsea οι άνδρες της Wall Street ανήκουν στην κατηγορία των χειρότερων αλλά και των καλύτερων πελατών της. Οι νέοι συνήθως θέλουν να διασκεδάσουν, είναι απότομοι και το σεξ μαζί τους δεν είναι καλό. Από την άλλη, υπάρχουν αρκετοί μεγαλύτεροι σε ηλικία πελάτες για τους οποίους η ίδια χρειάζεται να δουλέψει σκληρότερα.

«Οι περισσότεροι είναι άνδρες Α κατηγορίας – με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όταν όμως τους γδύνω, είναι όσο ανυπεράσπιστοι όσο και οι υπόλοιποι άνδρες», αναφέρει η Chelsea.

Το δίκτυο CNBC καταλήγει πως η σχέση των συνοδών με τους χρηματιστές είναι αρκετά ιδιαίτερη. Από τη μία εκείνες αγαπούν να ακούν το τηλέφωνο τους να χτυπάει, όμως μπορεί να μισούν το πρόσωπο που βρίσκεται στην άλλη γραμμή. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια αγορά όπως όλες τις άλλες, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από την διαθεσιμότητα και την ζήτηση.

Πηγή: CNBC