ΔΙΕΘΝΕΣ
22/05/2015 07:49 EEST | Updated 22/05/2015 07:49 EEST

Αμερικανίδα πάτησε τον σύζυγό της με το αυτοκίνητο ως τιμωρία για την αποχή του από τις εκλογές

carolinqua/Flickr
our car the day we bought it. Please please be summer soon!

Μια γυναίκα από την Πολιτεία της Αριζόνα καταδικάστηκε την Πέμπτη σε κάθειρξη 3.5 ετών επειδή είχε πατήσει τον σύζυγό της το 2012 με το οικογενειακό αυτοκίνητο. Η σπασμένη λεκάνη, ως αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν η... τιμωρία του που ξέχασε να ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές εκείνου του έτους.

Ο 31χρονη Holly Nicole Solomon δήλωσε ένοχη σε δύο κατηγορίες βιαιοπραγίας για το περιστατικό που έλαβε χώρα σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων σε προάστιο του Phoenix.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η αστυνομία δήλωσε πως η Solomon ήταν θυμωμένη με τον σύζυγό της, Daniel, τις ημέρες που ακολούθησαν μετά την επανεκλογή του Μπάρακ Ομπάμα στις 6 Νοεμβρίου του 2012.

Η ίδια πίστευε πως η επανεκλογή αυτή θα είχε δυσάρεστες συνέπειες για την οικογένειά της και γι' αυτό τον λόγο πάτησε τον άνδρα της με το Jeep της οικογένειας στις 10 Νοεμβρίου.

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν δει το ζευγάρι να λογομαχεί στον χώρο στάθμευσης και μετά την γυναίκα να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να κυνηγά τον σύζυγό της στον χώρο. Η ίδια η Solomon είχε δηλώσει πως ήθελε απλώς να τρομάξει τον άνδρα της και όχι να τον τραυματίσει.