ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/05/2015 07:05 EEST | Updated 26/05/2015 07:05 EEST

Ο Μπενίτεθ νέος προπονητής στη Ρεάλ κατά... 99%!

Sport24

Ο μάνατζερ του Κάρλο Αντσελότι, Ερνέστο Μπροντσέτι, παραδέχτηκε πως ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Ρεάλ για την άκρη του πάγκου και έδωσε μόλις 1% πιθανότητες να χαλάσει η συμφωνία.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρετε το νέο προπονητή της Ρεάλ... Θα ήταν ωραίο, ο νέος τεχνικός να μιλάει ισπανικά", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ το βράδυ της Δευτέρας σχετικά με το διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία των "μερένγκες" και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ οι Ράφα Μπενίτεθ και Ουνάι Έμερι φαντάζουν αυτή τη στιγμή ως οι επικρατέστεροι για να πάρουν το χρίσμα.

Εκείνος πάντως που δείχνει να έχει τον ξεκάθαρο ρόλο του φαβορί είναι ο Ράφα Μπενίτεθ και σε αυτό συνυπογράφει και ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ Ερνέστο Μπροντσέτι, ο οποίος από τη Μαδρίτη όπου βρίσκεται για να πάρει μέρος στις συζητήσεις του πελάτη του Κάρλο Αντσελότι με τη Μίλαν, δήλωσε: "Ο Ράφα Μπενίτεθ θα είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κατά 99%".

Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις του Αντσελότι με τους "ροσονέρι", επανέλαβε πως η επιθυμία του Ιταλού προπονητή στην παρούσα φάση είναι να μείνει για έναν χρόνο εκτός γηπέδων προκειμένου να ξεκουραστεί.

Πηγή: Sport24.gr