ΗΠΑ: Αστυνομικός βγάζει πιστόλι σε 14χρονα – Θέλω τη μαμά μου φώναζε ένα κορίτσι κλαίγοντας

ΗΠΑ: Αστυνομικός βγάζει πιστόλι σε 14χρονα – Θέλω τη μαμά μου φώναζε ένα κορίτσι κλαίγοντας

Νέο περιστατικό με αστυνομικό που φαίνεται να κάνει κατάχρηση εξουσίας καταγράφηκε στις ΗΠΑ. Ένας αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα έπειτα από τη δημοσίευση βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να βγάζει το πιστόλι του σε ένα πάρτι με 14χρονα και στη συνέχεια δια της βίας να καθηλώνει ένα κορίτσι στο έδαφος ενώ εκείνο κλαίει ζητώντας την μητέρα του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο Τέξας σε ένα πάρτι που έγινε σε δημοτική πισίνα. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο έπειτα από καταγγελίες για επεισόδια μεταξύ εφήβων.

Ένας εκ τω αστυνομικών τρέχει πάνω κάτω και διατάζει τους νεαρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων Αφροαμερικανοί να μην κουνηθούν και να πέσουν στο έδαφος, ενώ κάποιοι στιγμή βγάζει το όπλο του για να ακολουθήσουν ουρλιαχτά.

Στη συνέχεια εστιάζει το 14χρονο κορίτσι στο οποίο ασκεί ιδιαίτερη βια προκειμένου να το καθηλώσει στο έδαφος και όταν το κάνει το πατά με όλη του τη δύναμη προκειμένου να μην μπορέσει να σηκωθεί. Το κορίτσι κλαίει και του ζητεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα του.

Όπως έγινε γνωστό ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ όλοι οι έφηβοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δημοφιλή