ΔΙΕΘΝΕΣ
09/06/2015 06:11 EEST | Updated 09/06/2015 06:12 EEST

ΗΠΑ: Σερβιτόρος έφτυσε σε αναψυκτικό πελάτη και απολύθηκε μετά από τεστ DNA

jon_bristow/Flickr
Testing the new camera.

Το φτύσιμο στο φαγητό ή τον καφέ κάποιου ενοχλητικού πελάτη είναι μια συνηθισμένη μέθοδος «εκδίκησης» που χρησιμοποιούν διάφοροι εργαζόμενοι σε εστιατόρια και καφετέριες. Ένας όμως σερβιτόρος ονόματι Gregory Lamica στις Ηνωμένες Πολιτείες που έφτυσε στο αναψυκτικό του πελάτη του, Kenneth Yerdon, όταν αυτός παραπονέθηκε για το φαγητό του, έχασε την δουλειά του και αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο, καθώς τα στοιχεία εναντίον του ήταν ακράδαντα.

Ο Yerdon δειπνούσε σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας Chili's με την γυναίκα του και παραπονέθηκε σε έναν από τους σερβιτόρους για το κακομαγειρεμένο μπρόκολο και το γεγονός ότι δεν είχαν προστεθεί τσιπς στο πιάτο του. Λίγο πριν φύγει ζήτησε ένα ποτήρι αναψυκτικό και άρχισε να πίνει από αυτό κατά την επιστροφή στο σπίτι. Κάποια στιγμή έβγαλε το πλαστικό καπάκι και αυτό που είδε μέσα τον σόκαρε. Στο αναψυκτικό του έπλεε μια κολλώδης ουσία που δεν ήταν άλλη από το σάλιο του τσαντισμένου σερβιτόρου.

Αμέσως, εκείνος έβγαλε την κάμερά του και απαθανάτισε το αηδιαστικό θέαμα, ενώ, μετά από εξέταση DNA, αποδείχτηκε πως η βλέννα μέσα στο ποτό ανήκε πράγματι στον σερβιτόρο. Ο Lamica όχι μόνο χρειάστηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 125$, αλλά έχασε αμέσως την δουλειά του. Τώρα ο Yerdon, είναι έτοιμος να μηνύσει την αλυσίδα εστιατορίων αλλά και τον ίδιο τον σερβιτόρο, έχοντας ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια του.

Στο σημείο αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως η διδαχή της ιστορίας είναι το να μην αφήνει κανείς το γενετικό του υλικό στα... ποτά των άλλων.

Sponsored Post