ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/07/2015 16:27 EEST | Updated 18/07/2015 16:27 EEST

Χρήστος Σπίρτζης: Από φθινόπωρο οι αυξήσεις στα εισιτήρια των ΜΜΜ

Eurokinissi

Στην αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναφέρθηκε κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι εκδίδονται εισιτήρια, που αναγράφουν συγκεκριμένη τιμή, επομένως μπορεί να λέμε ότι αυτά από Δευτέρα θα ξεκινήσουν, αλλά αυτά δεν γίνονται με μαγικό ραβδί. Αν αποφασιστεί άμεσα να αυξήσουμε τον ΦΠΑ στις αστικές συγκοινωνίες, θέλουμε αρκετούς μήνες για να ολοκληρώσουμε αυτές τις διαδικασίες», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας πως μελετάται καινούργια τιμολογιακή πολιτική για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από το φθινόπωρο.

Για τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε ότι είναι μια απόφαση που έχει ληφθεί και ανέφερε πως οι αστικές συγκοινωνίες ήταν στο πλευρό του πολίτη στις κρίσιμες ημέρες.

«Δίνουμε δωρεάν πρόσβαση σε ομάδες των συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη, να μεταφέρονται δωρεάν. Επομένως όλοι μας πρέπει να δείξουμε ένα άλλο πνεύμα γύρω από τη χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ανέφερε ο κ. Σπίρτζης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανέφερε ακόμη ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει στη διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Sponsored Box