ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/07/2015 12:58 EEST | Updated 26/07/2015 13:03 EEST

Πώς να γίνετε εικονικός πορνοστάρ από τον υπολογιστή σας

Naughty America

Είμαστε τόσο κοντά. Έχουμε εικονικής πραγματικότητας ρομποτικές θέσεις εργασίας. Οι αγαπημένες μας κούκλες του σεξ αντικαθίστανται από την τεχνητή νοημοσύνη, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε την πολυπόθητη συνομιλία μαζί τους. Και τώρα μπορούμε να βιώσουμε πορνογραφία στα εικονικής πραγματικότητας ακουστικά, από την σκοπιά των πορνοστάρ.

Είναι το αποκορύφωμα των ονείρων εικονικής πραγματικότητας στην Αμερική.

Η Naughty America, μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη άτακτη σκηνή της που μπορεί να μεταδοθεί από ακουστικά όπως το Oculus Rift και η Samsung Gear VR . Η τεχνολογία, σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ένα ερωτικό τρίγωνο είτε ως άνδρας είτε ως γυναίκα καθώς πορνοστάρ όπως η Nikki Benz και η Jaclyn Taylor σας ικανοποιούν.

vr porn

Ο ρεπόρτερ παράξενων ειδήσεων της HuffPost, David Moye μετετράπη σε εικονικό πορνοστάρ για μία ημέρα.

«Ήταν εντάξει αλλά περίεργο γιατί ήταν POV (το πορνό που ο πρωταγωνιστής κρατά ο ίδιος την κάμερα και εστιάζει στο σημείο όπου ο παρτενέρ του δίνει ευχαρίστηση) και δεν είχα συνηθίσει, ανέφερε ο Moye.

Όπως ανέφερε, ενώ η τεχνολογία είναι πρωτοποριακή και το πορνό είναι καθηλωτικό, έχει πολλές ελλείψεις. Για παράδειγμα δεν έχετε την πλήρη κίνηση του κεφαλιού σας και μπορείτε να δείτε μόνο πλάι πλάι.

«Ήμουν γοητευμένος από το τζάκι στη σκηνή».

Καθώς μπορούμε να συμμετάσχουμε σε συνομιλία με τους αστέρες, να περπατήσουμε γύρω από το δωμάτιο και να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά το τζάκι, η Αμερική θα έχει κάνει ότι περιμέναμε να κάνει με την εικονική πραγματικότητα.

«Οι πελάτες μας θέλουν να βρεθούν όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Naughty America, Ανδρέας Χρονόπουλος,

Οι αρσενικές και θηλυκές στιγμές είναι διαθέσιμες δωρεάν στo Naughty America και η εταιρία σχεδιάζει να απελευθερώσει περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες.

Οι σκηνές της εικονικής πραγματικότητας θα σας κοστίζουν μία συνδρομή στο Naughty America, το οποίο είναι περίπου 8 δολάρια το μήνα για ένα χρόνο.

Το άρθρο μεταφράστηκε από την αμερικανική Thehuffingtonpost